Superhiks - Barska pesna (na ćirilici)

Ти бараш пиво или две, да заборавиш на се
да се правиш малку луда или не.
Ма не би сакал ти да си како нив
и да паднеш толку ниско, размисли.

За тебе животот е паб
еден голем дрвен шанк
и една добра барска столица
И пак завршуваш со кригла
и играта е нивна
тука некаде ти дошол крај.
Ти дошол крај. х 2

Бараш пиво или две, да заборавиш на се
да се правиш малку луда или не.
Ма не би сакал ти да си како нив
и да паднеш толку ниско, размисли.

Ги броиш водките на глас
дај почести не и нас
оваа чашка раѓа нова надеж, спас.
И последната чаша
замени ја со флаша
малку ти е, нема да ти стаса.
Нема да ти стаса. х 3