Dobrodošli!
Naša kolekcija saveta tu je da pomogne pri rešavanju svakodnevnih problema i da pokaže da uz malo truda možemo svoj život i lepotu urediti onako kako želimo. Saveti su prikupljeni iz knjiga, časopisa, sa Interneta i od vas samih koji ih možete dodati.

Pretražite savete u našoj kolekciji

Šta tražite?
U kojoj kategoriji?
 


Nekoliko saveta izabranih samo za vas
Zdravlje Učinkovito! (samo za devojke)
u početku nisam znala što da uradim od debljine pa mi je kolegica dala savet za dijetu!! u dve nedelje izgubila sam 10 kila! stvarno je ucinkovito dakle, vrlo je jednostavno, treba da se jede samo doručak, kolko se..
Zdravlje Kazanova je jeo jaja i kamenice
Hrana sigurno utice na seksualnost svojim hemijskim sastojcima. Svadbeni jelovnici sirom sveta, kao deo zenidbenih ceremonija, sadrze neke obavezne sastojke, za koje se cvrsto veruje da ce pomoci u prvoj bracnoj noci, a nece..
Zdravlje Protiv kaslja i slajma
U 1litar vode staviti sledece sastojke: 1 glavicu crnog luka 1 glavicu belog luka 1 celo jaje,1 limun 7-8 oraha celih ali malo skrcanih Pripremanje: Sastojke kuvati na tihoj vatri u poklopljenom sudu malo vise od pola..
Živeli Liker od kantariona
Sastojci: 3 l rakije loze ili komovice 2,5 kg šećera 1-2 struka kantariona Pripremanje: Kantarion (brati ga pred leto) proprati od prašine u malo rakije i odstraniti stabljike tako da ostanu samo cvetovi sa mlad..


Pisali smo o...
38 Koji je najbolji nachin da se preboli raskid?
Svaka veza se jednom prekine,a jednog od partnera raskid uvek boli....Kako preboleti raskid shto brzhe i vratiti se normalnom toku stvari??
68 Naporna cimerka
Živim sa dvije cimerke u stanu. Jedna je takva da je ne bih je poželjela nikome! Cura je naporna, dosadna, djetinjasta, neuredna...jednostavno mi ide na živce. Prvo što nije moguće održati ..
43 "jutro posle"
malo pitanje.. Sta radi pilula za posle, ako se uzme pre? Mislim, radi li? Uzela sam je (ih- POSTINOR 2) izmedju dva peha... (Jedna nesreca nikad ne dolazi sama!)
27 mobilni telefon
stvarno ako ima odvratnije stvari od njega ja neznam ali moram ga imati i to ukljucenog sta da radim.?????????
64 Kako da poševim Anđelinu ?!?
Potreban savet, a najbolje neka mi ona kaže, naravno ako pristane !!! : -)))
27 Ljudi PLIZ HELP!
Ovako...problem je porodicne prirode...Roditelji su mi uvek bili u normalnim odnosima,mislim ni nesto dobrim ni losim.Medjutim pre neki dan sam nesto cackala po tatinom telefonu i videla poruku p..
85 VISINA
Ja jos uvek nisam dobila,ali sam cula da kada dobijes mnoooogo manje rastes.Da li je to istina?

Posetite forum