Dobrodošli!
Naša kolekcija saveta tu je da pomogne pri rešavanju svakodnevnih problema i da pokaže da uz malo truda možemo svoj život i lepotu urediti onako kako želimo. Saveti su prikupljeni iz knjiga, časopisa, sa Interneta i od vas samih koji ih možete dodati.

Pretražite savete u našoj kolekciji

Šta tražite?
U kojoj kategoriji?
 


Nekoliko saveta izabranih samo za vas
Zdravlje Lekovita gljiva Ganoderma Lucidum – Reishi
Za Ganodermu Lucidum, Ling Zhi Reishi - japanski naziv , se zna da je lekovita 4.000 godina. Stari Kinezi su je obožavali. Bolujete li, bez obzira od čega, Kinezi će vam preporučiti Ling Zhi ili nebesku travu. Zvali su ..
Lepota Sage darkening treatment
Use this to darken brown hair, and to bring out its lowlights. If you wish to make a darker mixture, boil 1 tsp tea leaves with the sage leaves. 1 tbsp dried sage leaves or 2 tbsp fresh chopped 1 cup/250 ml water 1 egg ..
Poslastice, torte i kolači Koh od griza sa malinama
750 gr malina malo kore od limuna malo soli 50 gr griza 250 gr slatke pavlake 50 gr secera kesica vanilin secera 1 jaje 4 dl mleka Pripremanje: Mleko prokuvati s korom od limuna, secerom, soli i vanilin secerom i ..
Kulinarstvo Piskote sa limunom
250 g margarina 200 g secera u prahu 1 zumance sok od 1/2 limuna 30 piskota mleko rum 1 slag iz kesice Pripremanje: Mikserom umutite margarin i secer. Dodajte zumance i sok od limuna, pa mutite dok ne dobijete pena..


Pisali smo o...
35 Sta uraditi kada..... (?)
Jedna fuxa mi preti svakojakim stvarima.... Slika o njoj(koju svi govore) - lepa , pametna , plava , zgodna , bla bla........... Sta uraditi u takvim situacijama kada ne znate da li da joj veru..
32 UPOOOOMOOOC!!!
Imam BIG problem: moju kevu, koja pokušava da me stavi pod stakleno zvono. uskoro završavam srednju i upisaću fakultet van rodnog grada i daleko od moje porodice. Sve je bilo u redu dok nisu u..
37 kako zainteresovati nezainteresovanog frajera
naslov je dovoljan sam po sebi :(
69 sex prvo vece
decko i ja smo imali sex vec prvo vece kad smo se videli...i dalje smo u vezi,proslo je vec mesec dana... mislite li da nisam ispala fuxa sto sam to uradila prvo vece? zaista ga puno volim,a i ..
30 ja zaljubljena, a on se zeni...
eto, i ja se nasla u takvoj situaciji... prije par mjeseci upoznala sam momka, zaljubila se, a on je i mene zavolio, da bi mu se na kraju javila bivsa koja tvrdi da je ostala trudna! tesko je i m..
30 Pomoc,pomoc tonem!!!!!!!!!!
Vec nedelju dana sam sa jednim deckom u vezi!Ali kad nisam kod njega mi se dopisujemo preko SMS-a!Zadnja 3 dana kad mu posaljem poruku on neodgovaram,a kad ga zovem on me izbaci i onda iskljuci m..
73 Koji poklon...
...bi vas najvise obradovao za rodjendan?

Posetite forum