Zdravlje - Dijeta za sve uzraste

Ovu dijetu mogu da drze svi od 5 godina pa nadalje! Stvarno je ucinkovita, a unosite sve sto vam je potrebno! Za decu u razvoju, koja imaju bas visak kilograma i trebalo bi da skinu koji, ova dijeta je najbolja jer ce rasti zdravo, a opet smrsati. Drzi se dugo za odrasle, a deca mogu da prave pauzu. Jedna "tura" traje 4 dana. Svaki dan dorucak je isti, 2 mandarine, jabuke ili breskve. Svaki dan mogu da se jedu velike kolicine salate (dozvoljeno za salatu: paprika, kupus, paradajz, luk, jabuke, breskve).

***1 DAN***
Jesti samo proteine (meso, sir, jaja...). Dozvoljeno je pojesti 2 mala parceta hleba. Ja ovog dana jedem veceru i rucak iste, obicno ovako: 1 tvrdo kuvano jaje, pola parceta hleba, namazem sir na hleb i 2 paprike.

***2 DAN***
Na ovaj dan jedete samo proteine (pirinac, kukuruz secerac,krompir, pasulj...)
Ja na 2 dan jedem obicno za rucak kukuruz secerac sa nekom salatom, a za veceru pasulj.

***3 DAN***
Dozvoljeni su samo ugljeni hidrati (testo, kecap, zasladjena hrana...)
za dorucak mozete pojesti i dve banane umesto mandarina, jabuka i bresaka.
Ja na ovaj dan za rucak pojedem testo za picu premazano kecapom, a za veceru 2 palacinke.

***4 DAN**
Samo voce i povrce. Od voca dozvoljeno: jabuke, breskve, mandarine, pomorandze, kajsije. Od povrca dozvoljeno: paradajz, paprika, kupus, karfiol, luk, bundeva. Ako pravite salatu, mozete malo da je zacinite.

Ovu dijetu mozete da nastavljate, pa da "odgurate" mesec dana i vise, ali za decu u razvoju se preporucuje da prave pauze: jedan dan izmedju tura, ili 5 dana izmedju dve ture. Izmedju obroka ne sme nista da se jede, niti da se piju zasladjeni sokovi. Moze da se pije nezasladjena kafa, nezasladjen caj i voda.

- hvala =)