Noncontingent - Plava

Ti, ti mi dolazis u san, a kraj kuce mi prolazis kada svane dan, tada navijem sat i rano ustanem, malo fali mi da krenem, ipak odustanem. I ostanem tako iza zakljucanih vrata, odale moje te oko posmatra sa sprata, tako uvek sam blizu al sa pristojne daljine jasno vidim svet, sve tvoje mane i vrline. Ali ne, mane ona mane, zakljucim svaki put dok gledam te sa strane. Brojim dane, od skoro sporo prolazi mi vreme, kako da te spopadnem, bez opreme i treme? Neka krenem vec jednom, neka nesto me ponese da u putanju ti udjem, da facu ti raznesem. Kad si tu blizu, ja se zanesem, hocu da ti naudim, ali to ne smem. Iz dana u dan se osecam sve ludje, sta cu kad sam prinudjen da budem uzbudjen, sludjen sam, realan nisam, a crne misli furam i noc i dan.
Ref: Plavuso, silovao bih te, a sto da ne plava silovao bih te,
plavuso, napravio bih ti show, a sto da ne plava, silovao bih te.

Svidja mi se zonfa u kojem si, taj osecaj da lako udjes u stemsi, ali ne samo da gledam dok prolazis kako gazis, kad tako lepo gazis kako li se tek mazis? Kad ugledam te uuuu odmah moram sesti, tako bih ti slatko utrcao u sesnaesti, i za tren, za vrlo mali tren, bio bi pregazen ceo tvoj teren, za koji kazu ima tako dobru drenazu, i jos kazu tajanstvenu tetovazu, ali tattoo je tu na dohvatu ipak suvise diskretan, pronaci ga moze samo dovoljno spretan. -Aha dovoljno bogat rekao bih ja, steta sto je teta zeljna publiciteta, i voznje sa onima sto mrzim ih i kunem, kad im otvoren je prozor, ja bih da ih pljunem. Ne razumem gde su joj oci, sta je to koci da uoci mene...plavuso, uoci me.
Ref.

Ti, ti si predmet mog cudjenja, kapacitet vredan budzenja, pre svakog budjenja ti si tu, u snu, i to me muci, kakav bice ishod – sama odluci. Ti nikad nisi sama, ja te pratim - ne znas to, i u svako doba znaj, imas me za roba. Treba ti droga, mozda neka garderoba – prevrnucu svet da ti izadjem u susret. I ne pada mi napamet da predstavljam ti teret, necu prestati dok ne postanem Serlok, da odvedemo u krevet tebe zelimo svi, a ponajvise ja, razumes li? Imam potrebe da osvojim tebe, dok prikradam se hodnikom, mislim na tebe, dok prilazim ti sledja, palim se na tebe, dok drugi te...ima ja volim samo tebe.
Ref.

Ja sam malo dilu – mene pali na silu x4

Kada razmisljam o tebi uvek poludim, kada nocima te sanjam umazan se budim, svakim danom sam sve manje i manje normalan i zato resio sam cvrsto da smislim neki plan. Mozda da ti zakazem i rendezvous, bojim se poraza ako ne budes tu, a i ako dodjes kako da pored tebe stojim, kako u oci da te pogledam – toga se bojim, jer gubim se kad pricam sa tobom, ne postojim, ma dokle svaku noc da do beskonacno brojim i dokle da se divim pokretima tvojim i ostalo sve...znam silovacu te.
Ref: Plavuso silovacu te...

Sada sam resen da uradim to, pali me cak i sama pomisao. Devojko plava osvojicu te, osvojicu te na silu ili ne! I sada dok te cekam kisa tako jako pada, cekam da se umorna vratis iz grada, i jos uvek se predomisljam i sav se tresem, pritisak u glavi ne mogu da podnesem. I u ulici maloj iz tame duboko, nestrpljivo i krisom snima moje oko, i vidim tvoju lepu siluetu – nisi sama, na njegovu stetu. Hodate polako sve ste blize mi i blize i odjednom sam odlucan i bes me stize i kao duh se pojavljujem direktno ispred vas, kada momak vec u bekstvu on trazi spas. Iako nikada ne bih zgazio ni mrava, udaram te Boom i krvava ti glava. A on bezi i bezi kao uplaseno lane, ona nece da vristi a on nece da stane. Tada ona prihvati samnom da se igra, kao divlja macka a ja glumim tigra, i agresivnim pokretom cepam joj cega, skidam i svoje i ubacujem njega i aaaaa a kisa pada sve jace, na mokrom asfaltu ja i moje mace, i kad najlepse je proslo ona: ''Hajde jos malo, zelim da znas da do tebe mi je stalo.''
Ref. Plavuso silovao sam te...

Ostvario sam svoj zivotni san, sada sam miran i normalan, ma briga me za tebe, ma boli me za nju - ti sada imas jaku konkurenciju....

Ref.

- hvala Denis BP