Superhiks - Optimi-ska (na ćirilici)

Ова е ко оние сериине во 80та и нешо година...
Еееееј!!!
10x(Pick it up)

2x
Еј, погледни животот пред тебе е и
Еј, луѓе лудуваат, убави нешта се случуваат.

Еј, (еееиии) погледни животот пред тебе е и
Еј, (еееиии) луѓе лудуваат, убави нешта се случуваат.