Svaštara:
Kontakt informacije Pravila

Pravila, pravila

Jednostavno - četnici, ustaše, balije, je*anje majki, očeva, sestara i braće automatski znači brisanje komentara. Bilo kakva uvreda = brisanje/žuti karton/zabrana pisanja. Sajt postoji već nekoliko godina, imali smo gomilu trolova i lako ih prepoznajemo - ne trudite se.

Komentari - kada postavljate komentare u vezi teksta/izvođača molimo vas zaboravite na naciju i političko opredeljenje. Za takve komentare idite na neki drugi sajt i tamo se drkajte. Takođe, komentari su za mišljenja o izvođaču/pesmi, a ne razgovore bez teme, za takve potrebe imamo forum. Hvala na razumevanju.

Forumi - budite fini, nema potrebe za vređanjem i psovkama, nema potrebe za ružnim rečima, možda i vaša mama čita ove forume, ne bi bilo fino da vidi šta pišete. Ako vas neko vređa ili provocira - ne odgovarajte već prijavite.

Ostalo - vidim da neki izvođači privlače burne reakcije. U slučaju da jedan od tih izvođača izazove previše problema ima da ga uklonimo... jer ovaj sajt nije za mržnju iz bilo kog razloga.

Webmaster - ovo je lični sajt jednog Branka. Nikakva kompanija ne stoji iza njega, nikakve pare ili nešto slično. Prema tome, dotični Branko ima svako pravo koje poželi koliko god to grozno zvučalo. Ima pravo da bez objašnjenja briše komentare koji mu se ne sviđaju (pratite pravila gore i neće biti problema). Branko takođe nije odgovoran za pisanja na ovom sajtu (komentari, forum, itd.), ne podržava ničiju stranu, nema nikakve lobije, ne navija ni za kog. Branko je fer dok ste vi prema njemu fer.

Privatnost - ne prodajemo niti bilo kome dajemo vaše informacije sa kojima se učlanite. Sve ostaje tajno dok vi ne odlučite da ih negde obelodanite.


I na kraju: samo fino i dostojanstveno. Pa Balkanci smo, finoća nam je u krvi, zar ne?

Hvala,
Branko.