Maja Nikolic - Odlazi - Komentari o tekstu Upišite mišljenje

Bina (13 Aug 2004 u 16:58   ID: 1D5-0A4)
Posle ucesca na festivalu "Beogradsko prolece" sa pesmom 'Ne dam te' kojom se Maja predstavila publici, Maja 1995-te izdaje album sa ovom prelepom baladom, kojom postaje jako slusana.
Na lbumu su se nalazile pesme: 'Ti napustio si sve', 'Kao da sam luda', 'Sad me pronadji'......
Mecanka (31 Jul 2005 u 16:26   ID: B5F-99D)
Zelela bih da zamolim ako iko ima informaciju o tom albumu "Kao da sam luda" - gde se moze naci i koje su tacno pesme na njemu. Ja sam pokusala da nadjem taj album na svim mogucim sajtovima i razmenama za muziku medjutim Maja kao da je udarila sankcije na taj album - ne moze ga se nigde naci, cak ni sama lista pesama sa tog albuma. Po mom misljenju njene najbolje pesme se nalaze na tom albumu a nigde se ne mogu naci, danas se moze naci samo onaj njen "drlog" od novijeg materijala. Dakle ako iko ima kasetu ili CD ako moze da mi posalje listu pesama ili cak da uradimo neku razmenu, imam mnogo muzike domace i strane i sigurna sam da mozemo nesto da se dogovorimo.
Pozdrav!
dzonatan (26 Nov 2006 u 7:11   ID: 0C4-E5F)
Ovo je jedna od onih lepih pesama sto je Maja otpevala dok je bila mlada i dok je imala taj fenomenalni glas. Da je takva ostala bila bi najbolja. Svaka joj cast za ovu pesmu, ''Ti napustio si sve" i jos neke, ostale bolje da nije otpevala
Tea ~~ (8 Feb 2008 u 12:21   ID: 6B0-7BE)
Ova pesma mi se mnogo svidja!!!!!!!!! Dzonatan je potpuno u pravu.... Bas joj se pokvario glas i navedene pesme stvarno bolje da nije otpevala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali svejedno, Maja je jedna vrlo samouverena osoba i ne zanima je sta drugi misle.....Mozda to ponekad i nije dobro, ali meni se svidja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! Ali razocarala me je kada sam cula da prelazi u narodnjake.... U emisiji \"Boris Bizetic u svom stilu\" je rekla kako joj smeta \"mjaukanje\" i \"zavijanje\" nekih pevaca (sto se ocigledno odnosi na Grand) A sada i sama ce imati takve pesme.... Dobro mezda ne bas takve ali.............

Pozz

kiss
Upišite mišljenje Vrh stranice
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


5 - 2 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o tekstu, a ne o politici, religiji...