THC - Tek Ludnica

Sad se pitaj ko je taj jebeni MC,prljavo,fency ribo sise tresi nebitno gde si na bini skačem besnim pijan u klubu dok se ne osvestim. Euforija raste, skače po kozi ko neće da se složi nek se ne loži skači,drmaj,mesi,tresi MC si pijan ili se otrezni.Pa onda dodji jos jednom razmisli, dal ti se isplati da ja popizdim, kuliram i zviždim ribe kad vidim psujem kao pas, uopšte se ne stidim.Kao sever Marakana ja se derem BOGU HVALA,sta bi MC, la,la,la,laortaci iz kraja mnogo vam hvala uvek uz vas za vas nikad cava!!!!

Auuuuuuuuu nastala je prava LUDNICA,
Namirisao sam THC, ceo dan sam naduvan.
Auuuuuuuuu nastala je prava LUDNICA,
Tvoje pare u džepu mom.

U Ludnici Tek se čuva vaš štek,to je poznati bogalj lirički sleng,zato čekaj svoj red da udješ u štek ti si pacijent. 2006 je godina kada ovo pisem ja sad se priprema bomda od prvog albuma blaaaa, biće sveže novo, jako brate prava ludnica, al samo THC je udri sad ajde ludi sad nek se čuje sad da su kučke sve baš poludele oće THC da ga popuše.I posle svaka sreća nisam GEJ HEJ ajmo gore ruke ajmo dole suknje ja volim svoju ribu al sinoć karo neke ćurke al posle sam se kajo brate povraćo od muke.

Vratili smo se THC la Familija kida beži negde
zakopaj se
Da sam znao da si tolko lud, da si mikrofon zapalio
i postao lud sve si repere podavio sad moraćeš na sud.


Daj mi dobar BIT da vidis kako vrtim rime, vrtim jezikom kad ližem ja ga uvek stižem, šta je bilo nisi čuo pridji malo bliže sad se sluša sranje nešto novo što vas diže. Znam da kuliraš uz to što radimo i kako ga radimo kao pravi kraljevi jer to što radimo i s kim ga radimo promeni pesmu ako dosad nisi shvatoi

- hvala Vule

Podelite:
Share on Facebook  Share on Twitter  Share by e-mailTek Ludnica