Vrcak - седмо небо

Јас и ти...на седмо небо...скриени...на седмо небо...заспани...на седмо небо!!!

По навика јас малку давам а добивам што ќе посакам
По навика јас пред да се заљубам оставам и..
правам се што несмеам,и сакам се што не сакам, ќе кажам се што не мислам, да најдеш друга се што не смееам и сакам се што не сакаш ке кажам се што не мислам да станам лоша девојка..

реф.
Лесно ти е тебе знам сама против себе кога неможам знам без тебе умирам со тебе на седмо небо заспивам..

Врчак:
Ти ме знаеш како Казонова и за ова цар Кореолеоне и Капоне мали Пабло Ескопан знај секој има свое минато но со моево си имам јас раскинато ти знаеш дека не можам тебе да те лажам на се сум спремен освен "Те сакам"да ти кажам од уста не ми влечи зборови пробај читај малку меѓу редови и добро знаеш дека јас не сум веќе тој доста време мина да видиш кој е кој време е со ова да престанеме и на седмо небо пак да застанеме..
јас знам.. какви тајни имаш скриено во себе
јас знам ..дека се што правиш правиш ти за мене
јас знам.. дека нема никоја да сакам како тебе јас

реф.
Лесно ти е тебе знам сама против себе кога неможам знам без тебе умирам со тебе на седмо небо заспивам...

Јас и ти...на седмо небо...скриени…на седмо небо...заспани...на седмо небо!!!

Има вистини во сите приказни ја знам.. сс..не веровај во секој ја сум фин дечко немој да те чуе некој

Ти би сакала да бидам малце по дискретен но мозе ли да бидам малце по конкретнен ти знаес кој е кој ти знаес што е што ќе те сакам baby до крај на времето
Јас сум лоша девојка ,,
,,,ти не си лоша ти си луда девојка и луд по тебе сум и јас.

јас знам.. какви тајни имаш скриено во себе
јас знам ..дека се што правиш правиш ти за мене
и знам.. дека нема никоја да сакам како тебе јас

реф.
Лесно ти е тебе знам сама против себе кога немозам знам без тебе умирам со тебе на седмо небо заспивам...2x

Јас и ти на седмо небо…

- hvala Pink lady