Elemental - Daj mi

Još dok sam bio mali nisam znao da sam tako kadar napraviti darmar dok nisam otišo u Zadar. Sad znam da imam radar. Toplinsko navođenje što uvijek zna gdje je dabar. Zvođenje ručno, stručmo, ko visoki kadar, pa ne treba bit mučno, voda buč, bučni bučno, to je ono ključno. Ta nećemo se valjda tuč, što da se diže graja, igrajmo se do kraja, ringe ringe jaja, a vi djeca čuč na jen, dva, tri, ručak jedi dok je vruč da se ne ohladi. Ako treba ja ću te grist i za kosu vuć, svaka škrinjica ima svoj ključ, pa se stoga tako mi Boga, oko toga svađati treba, beba, vodiš me do neba, tak mi hljeba, daj što mi treba ja ću tebi dat bajku za laku noć da možeš lakše zaspat,de la roca je tu, za tvoje donje rublje, mačak pruže baby ulje, da crijeva ne krule. Skandalozno! Ma pusti ih nek bulje, ko da je grozno to što uvijek tražiš dublje, ja sam noćna ptica, ti si noćna ptica, zato budi dobrica pa mi omogni oko šlica i tako bod po bod, evo tematike, nisam ni slutio da će me ženski rod zaludit ko fanatike dok sam kod tete Vilme ko mali krišom listao erotike.

Pa kažem...
Daj mi da uđem u tvoju...postelju, bilo bi dobro da me primiš za...ruku, nema smisa da propadne dobra še...ma, ne reci ne, kad je sve već u pravim rukama.

Nema para na svitu koje mogu platit, sunce, more, žene, okolo galebarit, od Zagreba do Dalmacije mogu haračit, neću tlaćit, ne boj se neću te ženit, samo u šemi jedan divlji sex na ex, samo priđi bliže, ako hoćeš evo me baš ti stižem, vrat i uši ližem, radim da te palim, pa za svoje postupke ja nikada ne žalim, samo mi ti fali, nema ustručavanja, jer poslije jebavanja više nema kajanja, a sada dosta stajanja. Ajmo u kabnet, neš ni osetit kad ti skinem taj ređipet. Opet ona ista prića :oprosti, ja ne mogu! ja sam uporan i dalje skidam robu tvoju, svoju mogu baciti po podu. Ni me baš ni briga, ako pogledaš dole vid ćeš da se mali diga, stigla i ta igra (koja?) bacaš me na krevet (mmm) znaš svoj posa, a? poza 69. Očeš da me jašeš, cicama da mašeš, kažeš: mmm,da! i znam da ne lažeš, zariješ mi nokte u leđa i zoveš me: Miagi, dragi ja bi to u kužini na pudu i u kadi, gurni ga i vadi, al sjeme ne zasadi, oladi, neću biti tata, oko vrata ključ kaže da sam tata, mata meštar od zanata

Daj mi...