Gru - Kada popnem se na binu

Evo, bacam ribe preko radio aparata, vidiš kako tata barata rečima kao iz automata. Na plećima sam predugo nosio, celu hip-hop scenu, ali i naplatio, za neke nisam, za to sam se vratio. Bilo kad, i bilo gde, u oči gledam svima, kod mene ima vatre, kod većine samo dima. Za one, što me dave, evo ide srednji prst, ha, oni bi hteli da me razapnu na krst, al' ja sam jači od toga, u sebe pa u boga, verujem, ne tražim pomoć od bilo koga. Moji stihovi su droga, za mase, neko puni kase, dase. Ko se najbolje snalazi kada se nađe ispred mase.
Ref:
Kada popnem se na binu, kao na tron
I uzmem mikrofon, da promenim ton
Jen, dva, jen, dva, mikrofon proba
Da me probudiš u bilo koje doba.

Ja sam mesec, a ti si zvezda danica, imamo poseban odnos, kao Ivica i Marica. U porno verziji, uhvaćen huper verziji, u svojoj režiji ja sam malo svežiji. I nisam truo, sve što prčaš već sam čuo svaka tvoja reč mi je smešna ka baba sera u miniću. Svi loše poruke, svi hoće zlatnu medalju, neka se poklone kralju, ceremonije, zvuči bolje od filharmonije, kada naiđeš na prepreku skloni je, svi znaju za Grua, od Slovenije, Makedonije, Hrvacke, Bosne Srbije do Crne gore, za one što se bore da hip-hop scenu stvore. Ide puno poštovanje, ali mnogo ih je manj, ide novo izdanje neko kaže sr..e. Ku..cmi je pun je...ih plju - vača, ekipe vredne smeha i plača.
Ref:

Da, osećam se tako urbano, da to nije noramalno. A i ur- bano, više nije urbano, sad je samo moda, pokušaj da se nešto novo proda. A ja teram po svom pravim lom . Slabo kapiram ramo-ramo kapiram pune tribine, volim bine, čiča- line. Tekstove ko tvoje bacam u koš, hoćeš još.
Ref:

- hvala Daki