Hali Gali Halid - Komentari o izvođaču Upišite mišljenje

srkeTz (8 Apr 2003 u 16:55   ID: B0D-4A5)
Najbolji :)
marko (7 Feb 2007 u 8:41   ID: 26E-CAF)
jel ziv uopste ovaj lik?
HALI (23 Mar 2007 u 6:03   ID: AD9-A4A)
car
121 (26 Aug 2007 u 17:52   ID: 3D1-373)
http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=89101
anonimus (26 Oct 2007 u 19:42   ID: C56-C68)
to je goran bare..on i satan panonski su zajedno napravili onu:hajde da se drogiramo...
Neso-je (7 Mar 2011 u 5:45   ID: 109-533)
Jebem ti Hali Gali Halide i dimiju i dzamiju i islamsku veru.Jebem ti ti sve Muslimansko sto imas.
* (20 Dec 2013 u 9:11   ID: B14-B77)
U petak ujutro dovedoše Isusa Ponciju Pilatu, upravitelju židovske zemlje, da ga i on osudi. Poncije Pilat ga ispita, ali ne nađe nikakve krivnje na njemu. A kad je doznao da je Isus iz Galileje, poslao ga je Herodu, poglavaru galilejskom, koji je tada bio u Jeruzalemu. Ali Isus nije odgovarao kad ga je pitao Herod. Zato mu se on naruga, dade ga obući u bijelu haljinu i posla ga natrag Pilatu.
Pilat je rekao starješinama i narodu: >>Eto, ja sam ga pred vama ispitao i nikakve krivice nisam našao na njemu. A ni Herod nije našao ništa što bi zasluživalo smrt<<. A o blagdanu je bio običaj da upravitelj pusti narodu po jednoga sužnja koga oni hoće. Pilat je htio pustiti Isusa. Zato je pitao starješine i narod: >>Koga hoćete da vam pustim, Barabu ili Isusa? A oni odgovoriše: >>Pustite nam Barabu, a Isus neka se razapne! Kad je vidio Pilat da ništa ne pomaže, i da je buna sve veća, uze vode, opra ruke pred narodom i reče: >>Ja nisam kriv za smrt ovoga pravednika nego vi<<. A narod odgovori: >>Krivi ćemo biti mi i djeca naša<<.
Tada preda Pilat Isusa vojnicima da ga bičuju. Oni su ga bičevali i obukli u crvenu haljinu. Zatim su spleli vijenac od trnja i metnuli mu na glavu, a u desnicu stavili mu trstiku. I klecali su na koljena pred njim i rugali se >>Zdravo, kralju židovski!<< Još su pljuvali na njega i trstikom ga tukli po glavi.
Kad su se vojnici narugali Isusu, svuklli su mu crvenu haljinu i obukli ga u njegovu haljinu. Zatim su ga izveli na goru Kalvariju da ga razapnu. A Isus je nosio teški križ i pod njim je više puta pao na zemlju. Na putu su natjerali nekoga Šimuna iz Cirene da Isusu ponese križ. A neka pobožna žena (Veronika) pružila je rubac Isusu da otare svoje sveto lice.
Kad su došli na goru Kalvariju, dali su vojnici Isusu ocat pomiješan sa žučju. Isus je okusio ocat, ali piti nije htio. Ondje su mu svukli odijelo, raspeli ga na križ i pribili mu čavlima ruke i noge. Nad glavu su metnuli natpis: >>Isus Nazarećanin, kralj židovski>>. A raspeli su i dva zločinca, jednoga Isusu s desne strane, a drugoga s lijeve. Vojnici su razdijelili među sobom Isusove haljine.

Upišite mišljenje Vrh stranice
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


1 + 1 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o ovom izvođaču, a ne o politici, religiji...