Pitanja

· Kako (i kada) se tekstovi postavljaju na stranicu?
· Mogu li i ja pomoći?
· Zašto je zabranjeno postavljanje komentara na neke izvodjače/tekstove?


Odgovori

Kako (i kada) se tekstovi postavljaju na stranicu?
Kada ispunite formu za dodavanje tekstova i kliknete dugme vaš tekst šalje se na pregled administratorima. Mnogo stvari utiče na to kada će se poslati tekst pojaviti na stranici: količina slobodnog vremena, broj već poslatih tekstova, način na koji je tekst napisan, itd. Mi se naravno trudimo da tekstove postavljamo svakih nekoliko dana, i češće ako je to moguće, ali morate nas razumeti kad se ulenjimo.

Postoji nekoliko načina da ubrzate postavljanje tekstova na stranicu:
1) Koristite listu izvođača ako šaljete novi tekst za izvođača koji već postoji.
2) Kad dodajete tekst, u polje "Naslov" upišite prvo ime izvođača, pa minus, pa naslov teksta. Ovako: Ceca - Cvetak zanovetak

Zašto baš ovako? Zato što u bilo kom drugom slučaju administrator mora ručno da popravlja naslov a to uzme vremena i zbog toga se tekstovi koji ne prate tu formulu postavljaju poslednji (ili kad nas počnete psovati).
Mogu li i ja pomoći?
Postoji više načina da nam pomognete - dodavanje tekstova je samo jedan od njih!
Ako stvarno želite pomoći, i dobro poznajete nekog izvođača, zašto ne bi ste postali administrator? Imaćete mogućnost da postavljate poslate tekstove, da stavljate stvari u albume, popravljate greške, napišete biografiju... Ako ste voljni da pomognete - javite se webmasteru (Branko).
Zašto je zabranjeno postavljanje komentara na neke izvodjače/tekstove?
Ako je stvar u pitanju suviše provokativna ili izaziva svadju - odlučili smo zabraniti komentare. Kao što enciklopedija ne cenzuriše razne tabu teme tako ni mi nećemo izvodjače/tekstove - ali hoćemo komentare da ne bi dolazilo do svadji i vredjanja medju posetiocima.