Razno - Lepe SMS poruke

- Poljubi me i kazi da me volis! Slazi me, jer istina boli. Pricaj mi sto moje srce trazi i zapamti - zaljubljeni veruju u lazi!
- Macke muvam, lepak duvam, pivo pijem, glavom bijem, nekog volim, sitno solim, travu sadim, venu radim, rokam votku i tablete i lepkove za parkete uvek cool go to school!
- Ja sam maji mjav i vojim samo tebe i imam svoj stav da zejim te za sebe! I sada maji mjav tebi pojuke pise, jer znam da ovakvi mravi zele samo takve sjatkise!!
- Ne mogu da verujem da sam ovo sad morao da saznam? Uvek sam mislio da si iskrena i da sa tobom mogu da razgovaram o svemu. Znas koliko si me povredila? Necu da mi pises ni da me cimas!!Stvarno si me razocarala!! Mogla si mi bez problema reci da si pregazila Deda Mraza !
- Ako se ikada budemo sreli proslost pred nama ostace tu, mozda cu ici sa drugim deckom, a ti za ruku drzaces nju. Bicemo stranci jedno drugome, vreme sa sobom odnosi sve. Iz prijateljstva se radja ljubav, a iz ljubavi prijateljstvo NE.
- Ne moli decka za ljubav, nije toga vredan, ako prodje pored tebe iskuliraj, jer on je dobio sedmicu na lotou, ali je izgubio listic, a tako je to u zivotu...
- Kad si tuzna i mislis da si niko i nista, imam predlog...
Kupi veliki kondom i navuci ga na sebe da ljudi vide da si i ti neki kurac!
- Samo otvoreno srce prima ljubav,s amo otvorena laz nanosi zlo, samo otvorene ruke primaju zagrljaj i samo posebne osobe primaju poruke...
- I danas imas zadatak da se nasmejes, da te vide zavidni, da crknu ljubomorni, a oni koji te vole da budu srecni sto te poznaju...
- Laze onaj ko kaze da si ruzna i zla, lazu jer te mrze, znam te samo ja, zavide ti svi zbog tvoje lepote, a ti slatka obaras s nogu idiote. Volim sto si dobra i znacis mi puno... E sad je dosta, ovde je kraj, voli te tvoja Sandra znaj!
- Ako slucajno vidis neko srce kako trci po ulici, smesta ga posalji kuci! To je moje srce, zamisli pobeglo od mene da potrazi tebe!
- Na ovom surovom svetu, prijatelja je malo, izneverice te mnogi do kojih ti je stalo, ali uvek veruj u Boga, sebe i bolje vreme i sta god da se desi racunaj na mene!!
- Nije bitno gde sam sada, da li me sibaju ludi vetrovi i kvase hladne zimske kise - sve je to nebitno kada me ne volis vise.
- Ako me ikada budes pitao sta vise volim, tebe ili zivot, ja cu reci ZIVOT. Ti ces se naljutiti i otici, ali nikada neces shvatiti da si ti moj zivot!!
- Volela sam i zelela da budem voljena, ali nije bilo tako. Sada mi treba vremena da bih ponovo bila u stanju da nekome poklonim svoju ljubav koju sam uzalud dala drugom!

- hvala $andra