Uradi sam - Kako osnovati black metal band i izdati album

Okej, ja inače nemam opšte ništa protiv black metala i ovo je samo zajebancija:)

Kako naći ime za band?

Pročitaje bibliju na nekom delu đe se piše o sotoni, demonima itd. pa onda izaberite određeni pojam (tipa: Azazel, Bafomed itd.)

Šta je sa muzikom?

Uzmite svog trogodišnjeg brata ili sestru i dajte im da rondaju po gitarama, basu, bubnjevima itd (to će da oprilike zvuči ovako: dždžkrašššššššššššbuuuuuumtrestresdšdšdždžržržržžžrž, super zvuk, ne:) to morate da snimite

A vokali?

Odite na obližnje klanje i snimite zvukove svinja dok ih kolju ( to zvuči otprilike ovako: skwiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaklkjlkjlkžssssssnjaasčččžeaaaaaaaahdasasasas to su vam tzv. screamovi)

A šta sad?

Dignite kredit i odite u neki spaljeni studio bez prozora, pun crnih sveća i takvih sranja, povežite rondanje na instrumentima i zvukove klanja i dobili ste prvoklasni black metal sond. :)

A šta to sa albumom?

Nakon šta ste zvukove snimili na cd vreme je za naslove pesama i albuma. Album neka se zove po grupi (tradicija) a pesme se nazivaju po sledećem sistemu: Ključne reči su god, satan, hate, love i 666 pa se te reči kombišu otprilike ovako:
track: 1. Satan is my god
2. My god is Satan
3. I hate God
4. God I hate you
5. Satan 666
6. 666 Satan
7. I love Satan
8. I love Satan 666
itd.itd.itd.itd.itd.

Okej, šta sad?

Vašu će grupu slušati neđe 4-5 ljudi na svetu od kojih će samo jedna osoba kupiti oriđiđi album i spržiti ostalima, šta da kažem,
JEBAGA BRE!!!

Za kraj:

Vaš će profit biti nula:)

- hvala Lucy the SKA *****