THC - Poslednji krug u dvojci

Dobro znaj da uvek i od jačeg ima jači, nisam u fazonu zato bolje me ne mrači. Sad smo tu i napadamo kao osvajači teče vino crveno repujemo surovo. J**e mi se iskreno j**e mi se za sve, kad poludim repujem, a ti brate gleaj me. Nađi me gde hoćeš u gradu randevu, Dorćol, u centru, Karaburmi, Pančevu. Ne krijem se pitam se gde su reperi, nešto ih ne vidim, u frci svi su kao opasni. Dosta je glume, felne ne gume, kajle oko vrata, utoke i burmr. Ko ima nek prži, ko nema ne ume, znam i ortaka koji to bez para uzme. Za sve moje ljude koji noći drže budne, kojima normalne stvari se u stvari čine čudne. Za ortake sa ćoška, parka, bloka, ovo je staro, naše sranje neka roka.

Ja predstavljam Beograd, Dorćol firmu,
Mi predstavljamo grad, centar, dream Q,
Juče sam im'o pun džep, danas sam sjeb'o sve, pa brate poslušaj rep iz kruga dvojke.
Ja predstavljam Beograd, Dorćol kliku,
Mi predstavljamo grad, centar, dream Q
Reperi ne vole me, ti samo prođi kroz kraj
Da ti pkažem rep iz kruga dvojke.
Ja sam jedan, jeini što živi sam u kraju, brate gledam ne vidim da ljudi išta znaju, jer ja repujem od dana kad su skidali patike, u kraju furali tarzana, i čukali trafike. Žmurim da ne vidim zlo, al' uši čuju sranje, hrlim da zagrlim blok, u kraju brojim pare, mrve pa popušim džok tako stoje stvari, bežim daleko je dno, vidi uličare. Kuc jedan, kuc dva, kuc tri, na vratima ti stoji neki k**vin sin, imaš posla sa debilom sine puk'o si, zato bolje bi ti bilo da ne otvoriš. Predstavljam krug dvojke, opis na temu, gde lako sve pređe sa reči ka delu, a pravda je laka ko reper na demu, i prostrelne rane se stiču po telu.

Refren...

Odradim pos'o pa pređem na pizdarije, ja sam loš primer pa se ugledaš na starije, celu tu priču zanemari je jer izjeda k'o karijes belinu, pa onda gledaj nasamari me. To je navika nalik na kafu i cigarete vozim te i ložim kao dete, pa jeste. Ti ne vidiš šta ja vidim, ne čuješ šta ja čujem ššššš ćuti, pričaš laži pa te psujem (m'rš u k**ac). Pubovi i drukare se utale ko utvare, ulice su ćutale i sprečile da ustanem, u problem ako upadnem pa stavim prst na čelo, pred wc-om pet ortaka čekaju za belo. Nađi me gde klimam glavom na stvar in the club, uvek nosim sranje spreman da im zapalimo štab. .. oni će napasti u slučaju kad znaju da si slab, prodavaćeš za njih, najebaćeš kad tad. Gubi se iz kraja ponašaš se mekano, kome valjaš koga sanjaš taj fazon nebitno, a? To sutra možda moj klinja bude, takvi kao ti ima isto da mu nude. Oči budne k'o novine čitam ljude, i ako nisu pravi mogu samo da se trude. Gazim ih k'o bube kada krenu da se gube, šta ti nije jasno deluješ mi zbunjen.

Refren...
________ sam Srbin i zbog toga razna Sranja trpim, ali kad poludim neka čuvaju se ludi ljudi. Ovde klinci nose noževe, pištolje, ovde klinke šmrču ___ , s dvanaest već su drolje. Koliko njih je moglo bolje, ali nije. Cirka se i pije, pa bez razloga se bije, i da jeste opet ne bi bilo kako treba, ispod srpskog rebra, uvek tuđa ruka vreba. To su osećanja slepa, samo sećanja su lepa, svaku priču iz svog džepa vadim, ko da imam puno repa. Nisam ja od onih što će da prećute, ulica ne ćuti ona samo pokupi regrute. Ko će da valja za nju, ko će da bude tu, ko će da bleji na ćošku poteže utoku. Jednom si u sosu, jednom dobiješ po nosu, treći put u haosu, četvrti ne stojiš više tu.

Refren...

- hvala Me