Tose Proeski - Koj Li Ti Grize Obrazi

КОЈ ЛИ ТИ ГРИЗЕ ОБРАЗИ

Фатена жива на сопствена мамка
ко ефтина слика во прескапа рамка
Да спасиш нешто бар што можеш
наместо да ми признаеш
од лага во лага тонеш

Лажливо срце ќе застрани лесно
во секоја ширина пак му е тесно
А твоето чука како на Јуда
само во ритам на измама
Но, не можам да ти судам

Реф.
Кој ли ти гризе образи
чии ли траг на вратот криеш
Како по него можеш ти
до мене да си и мирно спиеш?

Кому ли си се ветила
Се што ми зема кај го даде
Мила, за колку ли ме продаде?

Лажливо срце ќе застрани лесно
во секоја ширина пак му е тесно
А твоето чука како на Јуда
само во ритам на измама
Но, не можам да ти судам

Реф.
Кој ли ти гризе образи... х3

- hvala K@te