Sha Ila - Daj

Josh jedna noc je pala,brzo spremio sam se.Nocni klub me cheka zato idem shto pre.Nasmejan i srecan,ulazim polako,nikad se do sada nisam osecao tako.I pravo sa vrata dosta njih me sada gleda,ovo bice moja noc neka mora da se preda.Jer ja opushten sam lik i samo...jedno hocu,da budem s dobrim ribama i zezam se nocu...
REF I :Daj,daj,mi daj,daj joj od pozadi,daj,daj,daj joj daj samo to joj radi.Daj,daj joj daj,voli od pozadi,daj,daj,daj joj daj,samo to joj radi.
Prolaze sati ja i dalje sedim sam,vidim jednu malu mogu svashta da joj dam.Ona tako mesha i pogledom me mami,mnogo bi joj pruzio na sekund da smo sami.Ipak prilazim bini,u lice je gledam,odluka je pala njoj cu ceo da se predam.S' osmehom je gledam,ona tako profi radi,tad se saginje i shapuce da voli od pozadi.
REF II :Daj,daj,mi daj,daj joj od pozadi,daj,daj,daj joj daj samo to joj radi.Daj,daj joj daj,voli od pozadi,daj,daj,daj joj daj,samo to joj radi.Daj,daj joj daj,daj joj od pozadi,daj,daj,daj joj daj,samo to joj radi...daj,daj joj daj,tako je dobro,daj,daj joj daj,nek bude modro.
Hvata me za ruku i penje pored nje,sada sam siguran pruzice mi sve.Sami ona i ja pred hiljadu ljudi,polako se svlachi svoje lepo telo nudi.Onda skida moje stvari i hvata me za (uuu),ovako dobre stvari se deshavaju u snu.I opet mi ponavlja da hoce od pozadi,a ceo nocni klub viche samo to joj radi.
REF I...
Ova noc se zavrshava i mora da se krene,a tako mi je dobro ona lezi pored mene.Ali krecem polako,ona ostavlja mi broj,kaze da se javim da se opet predam njoj.Ovoj avanturi sada doshao je kraj,uvek cu te zvati to...najlepsha znaj,a sad poljubac za kraj jer sutra se radi,i sledeci put ce biti od pozadi.
REF II...

- hvala marshal_zr