Drago Mlinarec - Komentari o izvođaču Upišite mišljenje

svaka čast svim velikanima rock muzike 70 i 80ih ali Drago je izniman kantautor, sposoban da svojim melidioznim zvukom i osjećajnim, a jednostavnim tekstovima, udari tamo gdje najviše boli i odakle izviru sjećanja. Pozdrav Drago...objavi i koji album pod stare dane :)
mario zadar (2 May 2008 u 7:06   ID: C36-501)
velika je šteta što ovaj velikan već 25 godina nije ništa snimio, ali i ono što je napravio više je nego dovoljno.
robert (3 Oct 2008 u 12:01   ID: 9BB-4AF)
* ako kao konzument dobre popularne glazbe još od 70ih na ovamo smijem Mlinarčev opus komentirati, onda ga dijelim u 3 faze i to: A). uz Grupu 220 -ocjena 5+, B).samostalna izdanja do albuma "Tako lako" -5+ i C).od albuma "Tako lako" do danas -3+.
Nešto slabija ( ali nikako loša ) ocjena ove treće faze rezultat je, rekao bih, gubitka prave volje, nevine i zanosne inspiracije koja ga je krasila svih godina mladosti, ali i tehničkih novina koja "starom pop-rokeru nisu sjela"( ovdje mislim na sve savršeniju i zahtjevniju produkciju, neizbježno prisutnu elektroniku i sl.). Ipak, Mlinarec je nešto najbolje što je moderna glazbena scena ovih prostora ikada dala. Sasvim je sigurno da je on jedno od 5 prvih imena domaće rock-glazbe uopće, a uradak "Osmijeh" i LP "Rođenje" ne zaslužuju samo PORINa, već i muzičkog OSCARa ( to je GRAMMY zar ne?). Tko kaže da griješim, ili je lud, ili mu nedostaju sati i sati i sati slušanja (iskustva).

Upišite mišljenje Vrh stranice
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


1 + 1 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o ovom izvođaču, a ne o politici, religiji...