THC - Komentari o izvođaču Upišite mišljenje

Urban990 (9 Mar 2007 u 19:16   ID: 7AA-ABC)
Jos nema komentara za ovako gotivnu pesmicu. Jedna od najboljih koji sam ikad cuo....Strava ste samo takoa nastavite. Pozdrav s Makedonije...
Danche (10 Mar 2007 u 16:27   ID: FB0-3E1)
Ma, pesma je odlicna . . .
Samo tako nastavite!
TANIA-RAPERKA NAJJACHA (29 Apr 2007 u 18:26   ID: 577-473)
ZA ULICU ORTAKE JE OK PESMA,ONO NIJE IM NI SHTA BI MC LOSHA.....ALI MLAD JE THC,TREBA MALO DA SE JOSH USAVRSHI.....
SANDRA (22 May 2007 u 9:40   ID: FB5-3D8)
JEL STE CULI NOVU PESMU OD THC-A!!!ODLICNA JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bizzare (26 May 2007 u 19:38   ID: 338-F0B)
Momci bezite iz bassa idiye u platinam records...
pajdo Lopov (27 May 2007 u 10:05   ID: EB5-C45)
Cuo sam od njih "za ulicu,ortake" "sranje,sranje" "sta bi MC" i "tek ludnica".
Sad je izashao i album.Kupujem ga uskoro.

Dosta ochekujem od njega.
dzoni (1 Jun 2007 u 15:55   ID: 07F-9B4)
pajdo majmune
pajdo Lopov (10 Jun 2007 u 10:03   ID: 9EB-AAE)
Nahasaj mi se jaja dzone!
starija_maloletnica018 (12 Jun 2007 u 19:33   ID: 4B7-AB1)
ajd ubacite neki novi text,mrzi me da pisem...please:( BORKO CAR!
pajdo Lopov (16 Jun 2007 u 9:41   ID: 9B8-21F)
Ajde ja cu mozda da ubacim neke nove textove.
dzoni (18 Jun 2007 u 12:15   ID: FE5-D71)
pajdo gejcino, posisas mi kobaju !!!
pajdo Lopov (22 Jun 2007 u 6:02   ID: 87B-C84)
Ma reko sam ti da mi se nahasash jaja....
ludjak (1 Jul 2007 u 18:13   ID: CCD-924)
pajdomancino, FEGETU, meraklijo, FAFAJ GA !!!!!!!
pajdo Lopov (2 Jul 2007 u 14:41   ID: 177-2BB)
Mrsh,mrsh!
d (17 Jul 2007 u 16:34   ID: B2E-63B)
pajdo je gejcina
to se iz aviona vidi
nakaza
n_n (18 Jul 2007 u 11:41   ID: 0DD-57D)
sto ste takvi,momci su zakon,mogu da pariraju VIP,samo su jos uvek...nisu toliko dugo na sceni...
E ajde neko da ubaci nove textove,mene mnogo mrzi da pisem i to...aeaeae:)poZ
MashaRep (4 Aug 2007 u 2:30   ID: CEF-8E5)
jel moze neko d postavi teks za tek ludnica?
pajdo lopov (26 Aug 2007 u 17:54   ID: 152-0A7)
Alo bre mishevi,najebem vam se familije kompletno,monstrumi usrani.

Od tebe ludjaku to nisam ocekivo,ako je to ludjak koji je bio na Ajsovim stranicama.
de ssi (29 Aug 2007 u 10:43   ID: A42-C64)
ok je
de ssi (29 Aug 2007 u 10:45   ID: A42-C64)
blok brate bruklin brate je bolja 100 puta
Lana (29 Aug 2007 u 17:08   ID: 2BE-E7C)
OK! su! ..Chula sam par stwari!!!Swidja mi se. Nisam odushewljena, al' ono...
Borko, Stefan samo napred...!!!!!
Kris.. (2 Nov 2007 u 10:08   ID: 29F-845)
Dobri su....
Bocky018 (3 Nov 2007 u 14:46   ID: 8F0-D52)
Pa nisu loshi,stefaaaaannnnnnn
je otkidao swoj deo u pesmi DNO
poz za ortake iz geta
BAD mc (1 Dec 2007 u 13:31   ID: 5F5-AF4)
owi likowi su buducnost srbije..."kapuljacha", "samo nek se rola samo nek se mrwi" i "tek ludnica" su najjache stwari...sinoc su bili na certu u skcu i bili su newidjeni...steta sto sale wishe nije sa njima... kissko i respect za owe momke, NAJJACHI SU!!!!
nikol (4 Dec 2007 u 13:12   ID: D70-EE4)
potpuno kul i gotivni likovi...
BAD mc (22 Dec 2007 u 15:41   ID: 359-A83)
Napolju je opet blato I opet sam jebano skenjala tike sa tim gownetom. Wracam se iz skole, tacnije Iz kafica de sam izblejala zadnja 2 sata… gubimo chasowe, opet… jebem ti bre ekonomsku de se gube chasowi… mislim, nije da mi smeta, ali ono… dosla sam ranije da bi sredila sobu. Stwarno ne mogu da slusam kewu kako mi zwoca zbog toga “sto sam swinja I ziwim u brlogu (SMRDI KO DA JE NEKO CRKO!!!PIKSLE SWUUUDAAAAA….)…”
Kuca mi je na nekih stotinak metara I widim prozor swoje sobe. Roletna je podignuta, znaci da je neko ulazio u nju. Mrzim kad to rade! Iz tog razloga sam I izwadila kwaku. Pucaju me neke misli o sebi. Imam 16 godina, osrednje jadan djak, pomalo kao neki hooligan, ziwim u mestu gde jednostavno sa swojom muzikom, stilom I ponasanjem ne uspewam da ispliwam na powrsinu. Ljudi me pljuju iza ledja de god da se pojawim pa se trudim da ih mrzim I zaobilazim iz swe snage. Malo mesto, swe se zna (il se barem misli da se zna) a I wecina stwari biwa izmisljena. U osnownoj skoli kao sam se gurala kao dobar djak I nestasno dete. Swe do osmog. Tad su pocela sranja… izbacena sam iz osnowne, izgubila onu posebnu nit prijateljstwa sa najboljim ortacima, pocela da warim I swa ta sranja… nekako stwari krecu da se sredjuju ali ja jednostawno ne mogu da prestanem da lazem swoje… u skoli je opet krenulo sranje sa gomilom kecewa I izbaciwanjima sa casowa… pre par meseci upoznala sam Damira. On, moj najbolji ortak Coa I ortakinja od seste godine, Anja su mi tri najwaznije osobe na swetu trenutno. Kakwa cetworka! Anja, biwsi pajdoman, Damir koji woli slicice I Coa koji je bio dobro dete do owog leta kad je iz meni nepoznatih razloga krenuo da duwa sa nama. Ustwari, celo owo leto je zaprawo I bila najweca okretnica u mom ziwotu. Izgubila sam newinost sa deckom za kog sam mislila da cu prowesti ceo ziwot (ali me je ostawio) I pocela na swet da gledam nekim drugim ocima. Jednostawno, neki klinacki fazoni mi wise nisu bili zanimljiwi. Pocela sam dosta da se swadjam sa mojima… jednom prilikom sam cak kewi u dan rekla koliko mi je ostalo do osamnestog rodjendana I da jedwa cekam taj dan da odem! Ja nisam lose dete, samo me oni ne kapiraju. Razmisljala sam tako o Damiru, o nasoj ljubavi koja se wrlo brzo razwila u nesto weliko I iskreno, o nasim planowima. On je cetiri godine stariji od mene I na matematickom faxu je. Za okolinu on je dete za primer, a ustwari je najdiwnije bice kome su gudrice, alkohol I huliganstwo najwece zadowoljstwo. To je zaprawo ono sto me je najwise I priwuklo kod njega. Ni sanjala nisam da ce se zezanje pretworiti u nesto ozbiljno I da ce mi swa ljubaw biti uzwracena… zanesena tako usla sam u kucu. Jawila sam kewi koja je nesto prchkala po kujni I zapalila u sobu-moj raj I bekstwo iz ludila… soba je bila sredjena… Taman sam krenula dole da joj se sita najebem swega (al samo u sebi) kad sam primetila da je fijoka za wes bila poluotworena. To I nebi bilo tako strasno da unutra nije stajao moj dnewnik a u njemu swi moji doziwoljaji wezani za sex, wutru, pijanke I neznane odlaske sa gajbe kroz prozor I za Nish, kao I gomila kletwi I planowa za ubistwa mojih ukucana u raznim fazama besa. Prisla sam fijoci I otworila je. Swe uredno I sredjeno ali maloj siwoj swesci ni traga. Potrazila sam malo po sobi ali je nije bilo. Chuka mi je lupala 300 u sekundi. Strcala sam niz stepenice. Cuo se kewin urik iz kuhinje:
“Una zwucis kao jebeni stampedo, sta trcis kroz kucu ko kreten?! Oces wrat da polomis niz te stepenice?!? Sti normalna????”
“De mi je dnewnik?!”- besno sam je pitala
“Kod mene je.”-hladnokrwno mi je odgoworila
“Wrati mi ga, ODMAH!!!”
“Slusaj me! Pod 1 ne urlaj na mene glawu cu ti razbiti. Pod dwa necu da ti ga wratim. Ja sam te rodila, djubre nezahwalno, I imam prawo da znam neke stwari. Kad ti neces sama da mi kazes ja cu saznati na swoj nacin! I nemoj da mi se kocis tu da ti ne prisedne, jel jasno?!”
“Aman da li si me cula”-rekla sam zgrabiwsi neku pikslu sa stola-“wrati mi dnewnik odmah!!!!!”-pocela sam da sikcem I da se kocim. Owo nije bio bes, owo je bio strah zbog onog sto bi mogla da procita u njemu.
Pogledala me je bledo I po prwi put u ziwotu stwarno uplasena ali je ipak nastawila –“Pa mamu ti jebem, ti na mene to hoces da bacis?! Sta imas tako wazno u njemu da ja ne smem da procitam?!? je li bre?!? Jese drogiras, kurwas…STA?!?”
“SLUSAJ, IMAS TRI SEKUNDE DA MI WRATIS ILI…”
“Ili sta?!?”-prekide me u pola recenice:”neces ga dobiti, a zbog tog twog ponasanja sa’cemo lepo, da sacekamo oca da se wrati pa ces pred njim da ponowis to sto si meni rekla I da mu procitas swe sto ti ja budem rekla!! Jel jasno?!”
“E sad cu da te ubijem…” – tiho sam prosiktala I krenula ka njoj. Docekala me je samarcina kakwoj se nisam nadala. Zateturala sam se I u glawi mi se pomracilo. “Wise-nikad-neces-dici-ruku –na-mene…JEL TI JASNO?!?”
Nikada joj nisam rekla nesto owakwo… ma nikad je ni opsowala nisam a kamoli pretila!
Widela sam dnewnik na shanku kod prozora. Prosla sam pored nje I uzela ga, tacnije otela joj ga. Bez reci sam otisla u swoju sobu. Otworila sam ormar I zgrabila putnu torbu ispod kreweta. Izwadila sam swu odecu koja mi je trebala I ubacila je u torbu. Nesto sminke I kozmetike, cizmice na stiklu I par slika I igrackica koje su mi bile za uspomenu. Knjige sam spakowala u ranac sa swe dnewnikom I cd-owima, uzela fon I mp3, iz steka izwadila swojih 50 ewra I 800 dinara koje sam cuwala za nowe skejterke I sisla niz stepenice. Sela sam da se obujem I zatim krenula ka wratima. Pokidala sam partizanow priwezak I bacila kljucewe na sred kuce. Kewa je dosla iz kuhinje. “Gde ces ti?!”-pitala je.
Cutala sam. “Odgowori mi djubre jedno! De si krenula sa tom torbetinom?”
Izlazila sam na wrata. Pritrcala je I uhwatila me za ruku. “Wracaj se unutra skotino nezahwalna”. pogledala sam je ocima punim prezira I procedila “mars u picku materinu…”.
Pustila me je, sokirana I bleda u licu. Krenula sam ka stanici tegljeci torbu od najmanje 20 kila sa sobom. Ledja se me zabolela. Naletela sam na komsijinu dzukelu I sutnula je iz swe snage jel je nesto krenula da rezi. Stigla sam na stanicu I spustila torbu. Brisala sam patike o neku travuljinu pokusawajuci da skinem pet kila blata sa njih. Dolazio je neki auto. Resila sam da bacim prst da ne trosim pare. Lik je ladno stao. Usla sam u kola. Krenuo je I ja sam bacila pogled na nizbrdicu na cijem se kraju widela moja kuca okruzena sumom iz cijeg je dimnjaka kuljao siwi dim. Kroz glawu mi je proletelo “najzad…”
Ispostawilo se da lik ide do Bg-a pa se ponudio da me poweze. Zena mu se porodila pa je isao da je widi. Rekla sam mu da me ostavi na Banowom brdu. Usput smo pricali. Imao je 25 godina, ozenio se prosle godine I kupio kucu u mestu de sam ja do malopre ziwela da bi dete raslo u normalnim uslowima. Rekla sam mu da gadno zajebao I da ce ga dete kroz 15-16 godina mrzeti iz dna duse zbog toga. Ostatak puta smo precutali. Ljubazno sam mu se zahvalila pri izlasku iz kola I toplo mu preporucila da proda to imanje I kupi stan na Vidikowcu. Fin I miran kraj al ipak Beograd. Zapalila sam cigaru cekajuci trinesticu. Neki zwezdasi su me pomno posmatrali. Werowatno zbog crno-belog sala oko mog wrata. Jedan od njih mi je prisao I iskezio mi se u facu. “Mala sta cekas? Limun? Skidaj shal…” krenula sam da skinem da mi ne bi naprawio sranje gajbi, ali sam se setila da za mene wise nema zabrana.Dunula sam mu dim u facu I rekla:”slusaj, picka ti materina ciganjska, da mi nestanes iz widokruga u roku od odmah da ne cimam buraza…”
“Ajde, da widim tog burazera…”
Setila sam se prwog lika koga znam na Brdu a da ima zajebanu ekipu. 0645823…
“Alo, Kockice, ae iscimaj se na okretnicu, ljubi te sestra, smaraju me neki shabani za shal…”
“Za 3 minuta sam tu” klik. “Cekaj” rekla sam cigansturi I njegowoj ekipici. Za par minuta na okretnicu stize Kockica. Stariji je od mene samo godinu dana a plase ga se ljudi ’64 pa na wise. Nadimak je zadobio zbog toga sto je lika koji mu je smarao ribu izgazio sa opel “kockicom”. Ima dugacak kriminalni dosije. Kako su likowi wideli ko dolazi prebledeli su. Kockica je prisao, coknuo me u obraz I pito “koji?”. Pokazala sam prstom, lik je prisao I zaheftao mu samarcinu sa kojom ga je oslobodio wojske. Jedan “delija” je krenuo nesto da prozbori I istog trenutka poljubio patos. Poskidao im je salowe, zapretio da ne diraju grobare I dosao do mene. “De si krenula sa tom torbuljagom?”
“Ma zapalila sa gajbe”-odgoworila sam
“Pa deces sad?”
I stwarno, zapitala sam se de cu…sta ako Damir ne bude mogao da me primi? Ipak, ziwi sa dwa cimera I to… ma primice me….
“Kod decka…”
“Do jaja…”- rekao je “aj na seansu”
“Ae”
Zapalili smo do Stankoma. Za minut je srolao I zapalio buxnu. Mirisalo je I uwlacilo mi se u swaku poru. Uwukla sam dugacak dim… njam! Obozawam da warim… ispusili smo to a on se pristojno ponudio da me otprati do Damira, u slucaju da jos neko prisere nesto za shal. Sacekali smo trinesticu cepajuci se peronu ko dwe budale, prebijeni ko zle wewrice… usli smo u trandzu, istagirali se I polepili stikere, otpratio me je do Damirowog ulaza (cak mi je I torbu poneo) I na rastanku mi rekao “imas moj broj, samo zowi ako bude frke…cuwaj se!”
Bilo mi je cudno sto je owako fin… inace su mu maniri slabija strana…
Stiskam dugme, Damirow glas “koe?’
“E sreco ja sam, otwori…”
Zzzzz…ulazim u zgradu… penjem se do stana I sa swe torbe ulazim unutra. Damir, kao po obicaju, sedi za kompom I chatuje. Spustam torbu pored wrata I odlucno pocinjem “ja sam zapalila sa gajbe. Da li mogu da ostanem sa tobom?” u trenutku je zastao I kad sam vec pomislila da ce da me izbaci naglawacke prisao mi je, zagrlio me I nezno prosaputao “narawno”… poljubili smo se. bila sam najsrecnija osoba na swetu. Saopstio je cimerima I oni su to odusewljeno prihwatili. Spremila sam im weceru. Otisla sam da se istusiram, a zatim se uwukla pored Damira u krewet. Okrenula sam se, a on me je nezno zagrlio sa ledja. Pocelo je nezno a zatim malo inteziwnije I zawrsilo se najlepsim seksom koji smo imali do tada. Zaspali smo zagrljeni, po prwi put bez brige da li ce me moji prowaliti da nisam spawala kod Coe. Jao, Coa! Potpuno sam zaborawila na njega… okrenucu ga sutra… poceo je da me puca neki bedak I satro kajanje ali sam ubrzo zaspala… spawali smo do podne. Mile, Damirow cimer nas je probudio, da nam kaze da on I drugi cimer Dawor pale u kod swojih u Vranje I da zakljucamo wrata. Ustala sam, zbuckala nes, naprawila sendwice I u Damirowoj majci I gacicama se wratila u sobu. Bila je to lepa subota ujutru… I ako je bio nowembar sunce se probijalo kroz musawe I prasnjawe prozore. Pogledala sam po sobi I kroz wrata u stan. Prawi muski stan, swuda swe razbacano, strokawo I neuredno. Damir je ziweo sa dwa strejtera pa su samo njegowe zawese bile zute od cigara I thc-a. ali swe u kompletu je bilo jeziwo. Odlucila sam da sredim stan. Poceli smo od Damirowe sobe, u kojoj smo se zadrzali citawa dwa sata. Ne bi bilo toliko posla da nije bilo oko 700 cdowa razbacanih swuda po sobi. Swe je bilo lepo sredjeno I na swom mestu, stwari u ormaru, posteljina na krewetu, djubre u kesi… ostalo je da se usisa, prebrise prasina I opere prozor. Presli smo na dnewnu sobu, ali mi je Damir dopizdeo pa sam ga poslala kod ortaka dok ga ne pozowem. Krenula sam od radnog stola. Inace, u owoj sobi su spawali Dawor I Mile pa je to bila spawace-dnewna soba sa duplo wise cdowa I knjiga I uopste haosa na swe strane. Poslagala sam cdowe u kutije, kutije I knjige na police, ciste stwari u ormar, prljawe u wes I djubre u kese. Bilo je gotowo kroz dwa I po sata. Krenula sam u raspremanje kuhinje, misleci da taman ubacim wes da se pere kad sam skontala da nemaju nista od sredstawa za ciscenje. Obukla sam se I otisla u prodawnicu. Kupila sam neko gowno za stakla, za pod, za wes, za sudowe, za kupatilo I osweziwac wazduha. Wratila sam se. u sudoperi je bilo sudowa od prosle dwe nedelje (kad sam ja zadnji put bila owde I oprala ih), a u frizideru je ili nesto crklo il se neko ispeglao u njega! Uzela sam weliki crni dzak I u njega ubacila swe sto je bilo u frizideru. Nisam imala ziwaca da trazim sta je wrisnulo. Naprskala sam sporet, sudoperu, plocice I friz nekim sredstvom I presla na wc. Smrdeo je ko jawni. Ustajala mokraca I wlaga. FUJ! Gomila tupih brijaca, prazne kutije kozmetike I kondoma, swe u paketu sa strokom. Pocela sam opet od djubreta I na kraju zawrsila domestosom. Pekle su me I ruke I oci ali sam izvalila da im je kada bela, a ne krem. Donela sam prljaw wes. Ubacila sam ga u masinu I ukljucila. Waljda ce biti oke. Krenula sam da perem prozore. To je bilo dosta zajebavanja posto nikad to nisam radila, ali fala bogu I henkelu pa je swe izgledalo cisto I sjajno. Na kraju sam usisala I prebrisala prasinu. Swa sam se umotala u paucinu dok sam pokusawala da izvadim praznu flasu piwa iza kreweta. Prostrla sam wes I okacila zavese. Stawila sam da se kuva neka supica I pirinac I otisla do sobe da ubacim swoje stwari u ormar. Damir je imao dosta stwari pa sam morala da prawim now raspored. Na kraju je swe bilo na mestu. Jao boze, stan se preporodio. To nije bio onaj cumez vec fino mesto za ziwot… pravo je cudo da nisam nasla nista mrtwo osim par paukowa… dok sam raspakiwala stwari, nasla sam dnewnik. Pogledala sam ga I prosla me je neka tuga. Osecala sam malo kajanje, ali zar je morala da ga uzima. I zar su morali da me drkaju u zdrav mozak mesecima u nazad. Jednom je moralo da pukne! Pozwala sam Damira da se nadjemo ispred maxija I pokupujemo swa sranja koja ce nam trebati za stan. Hrana I to… razmenila sam 50 e I nasla se sa njim. Uzeli smo korpu I krenuli u pohod. Nista posebno. Teglica nesa, secer, so, margarin, majonez, nesto zacina, kecap, malo belog mesa, par pasteta, sunka, kackawalj, sladoled, sampon za kosu, pomadica, sapun, kokakola I cigare…wratili smo se gajbi. On je stajao na wratima gledajuci u newerici po stanu, a zatim je samo prisao I poljubio me je. Wecerali smo supu, pirinac I piletinu, zasladili se sladoledom I seli da gledamo film. Neko je pozwonio na interfon. Nisam cula ko je ali kroz par minuta taj neko je usao u stan. Iz sobe nisam bas najbolje widela ko je ali sam wrlo dobro cula “sta se koj’ kurac owde dogodilo”- zatim je nesto musko uslo u sobu, reklo “u jee…” I istrcalo napolje. Cula sam Damira kako gowori da ne priwodi nego da sam mu ja dewojka I da ziwimo zajedno I da se ne ponasa ko swinja nego da udje I upozna se. “swinja” je usla, pruzila ruku I rekla “cao, ja sam Milos”. Zatim je seo na stolicu za komp I ucutao. Damir se wratio iz kujne sa kokakolom I seo pored mene. Sipao je kocu a Milos je I dalje cutao. Na kraju je Damir rekao “brate slobodno, Una zna swe. Iskuliraj se, opusteno…”
Widelo se da mu je laknulo pa je na sto deknuo ket welicine pomorandze. “Pa to mi kazi, matori!”- skocio je Damir odusewljeno,
“Una, imas zle?”
Izwadila sam iz ranca I on je seo sa mota.
“Widi, widi malu…”- nasmejao se Milos.
Popusili smo nekog crwenog shiptara koji nas je prekinuo I seli da gledamo Paranoju u las wegasu. Wristali smo od smeha 2 sata. Onda je poceo da sawatawa stond pa smo ispusili jos po jednu. Posle pola sata Milos je hteo da ide kuci ali mu je Damir rekao da ga nigde ne pusta tako unezwerenog I da spawa u dnewnoj. Prihwatio je. Istusirali smo se, ja sam oprala sudowe I legli smo da spawamo. Probudili smo se oko 4 popodne. Ukljucila sam mob. 100 propustenih poziwa od Coe. Diwno cudo, digo je bulju od kompa I setio se da ima ortakinju. Sledeca poruka, oko 30 poziwa od Anje I isto toliko od Ukija, mog mladjeg buraza. Prwo sam okrenula malog.
“E Una de si?” – bilo je jawljanje na mob.
“Ma mali nije bitno de sam. Dobro sam I ziwa sam. Sta ti radis?”
“Ewo nista, pikam komp. Matorci te traze..”
“Ma mogu da mi duwaju... nego, kad ti ides u skolu sutra?”
“Ujutru…sto?”
“E slusaj onda”-pocela sam “idi u moju sobu I u u neku torbu spakuj swe one plisane igracke sa ormara, a ispod kreweta ima welika ukoricena, debela sweska. Ne otwaraj, samo ubaci I donesi mi. cekacu te ispred osnowne oko 1.”
“Oke…e a de si?”
“mali nemo’ smaras…rekla sam ti da sam dobro I samo uradi to sto sam ti rekla…”
“Oke…e Una…”
“Molim?”
“Wolim te!”
Zacutala sam na sekund, a zatim odgoworila “I ja tebe…”
Znala sam da me mali nece kucati. Mislim bilo je trenutaka kad sam htela dam u u sred noci urezem satarom na facu jedno weliko, krwawo “X” ali sad mi je nekako nedostajao.odlucila sam da ne razmisljam o tome I sela da ucim ekonomiju. Zazwonio je mob. Ladno, Coa!
“Alo”
“Pa de si ti mamu ti jebem?”-poceo je
“Sto?”
“Pa zwala me twoja kewa jedno 100 puta I rekla da si se ponela ko dete I otisla od kuce sa stwarima I da se wratis gajbi da se ne preladis na toj zimi…kao swe ti je oprosteno…sta se desilo?”
“E aj dodji do Damira I ne pricaj nikom ziwom de ides…”
“A jel mogu pokojnoj baba Marici?”
“Jebi se…”
“Uwek…ae tu sam za pola chuke…”
Kroz 45 minuta cuo se interfon. Coa je upao na gajbu. Damir I Milos su otisli sa zawrse jos ganje. Znaci bili smo sami… ispricala sam mu celu pricu I on je na swe to rekao samo “auuu…”.
Damir I Milos su se wratili. Damir se izljubio sa Coom, preko kog smo se I upoznali, inace, I upoznao ga sa Milosem. Srolali smo jos jedan I poduwali. Pa jos jedan I jos jedan I tako… legli smo da spawamo oko 2 ujutru. Isla sam popodne u skolu ali sam bila na nogama wec u 9. Spremila sam neki dorucak I probudila ostale. Swidjao mi se owaj posao domacice, swega mi. jos jednom sam se preslisala ekonomiju I zapalila sa Coom do njega gajbi da pokupimo knjige I da se on preswuce. Zapalili smo u skolu. Prwi chas kod razredne, po prwi put u ziwotu pet iz osnovi ekonomije I newerowatna sreca. Ne znam zbog cega ali sam dobila zelju za ucenjem. Naredne dwe nedelje sam swe ocene digla na cetworke I petice pa cak sam I usrani matis poprawila na 3. razredna je, kao I ostali nastawnici, bila odusewljena mojom transformacijom I trazila je da mi kewa dodje u skolu. Kad je pocela da nawaljuje sa tim zasto ne moze da dodje, jednostawno sam joj rekla da ne ziwim wise sa njima. Cudno me je pogledala ali I precutala. Znala sam da ce isto wece pozwati moje ali zaprawo mi je pucala djana za to… Otisla sam da kupim markicu za bus I wratila se gajbi kao da se nista nije desilo. Damir I ja smo cesto izlazili, zezali se, duwali, pili I blejali po kojekakwim parkicima I zabitima. Jednom nam je doslo da zapucamo u Kraljewo. Seli smo u kola I otisli. Zezali smo se ceo dan tamo, proziwali babe I dede, usli u sexy shop I trazili wibrator sa dwe strane, al da ga isprobamo prwo, pa su nas izbacili, nasli smo malu macu koju smo poneli sa sobom I oko ponoci se wratili gajbi. Zaspali smo kao dwe bebe sa macetom izmedju nas. Dani su mi prolazili lepo, bez ikakwih swadja I problema. Skola mi je isla dobro, pisala sam textowe, lezala u krewet kad mi se digne, warila ko skot… jednostawno sam uziwala u ziwotu. Onda su nas jedno jutro Mile I Dawor skroz zakopali.
“Damire, brate, mi odlazimo..”-poceo je Mile
“De bre odlazite?”
“Pa ja idem kod Sanje, a Dawor pali u Vranje kod swojih..”
“Pa, oke’, kad ste nazad…da znam zbog kljucewa…”
“Brate, ne wracamo se … Dawor je wec pao godinu a njegowi nece da ga finansiraju, a ja se selim kod Sanje…”
Muk… nikad nisam widela Damira takwog. Sedeo je, bled kao krpa I nije progoworio ni rec. Dawor je prekinuo tisinu “brate, widjcemo se…”
“ma oke’ je…nego, ja necu imati sam pare za stan…”
Pala mi je na pamet ideja…”sreco sredicemo to…”- rekla sam mu
Otisli su nakon dwa dana. Pitala sam Cou da ziwi owde. Reko je da ce ga Biljana pre ubiti nego pustiti al da ce da widi. Nije ga pustila. Ja sam pocela da radim u obliznjoj trafici. Imalo je dowoljno za kakaw-takaw ziwot… dosla je Nowa godina. Taj zadnji dan u polugodju nikada necu zaborawiti. Kupila sam Ukiju neke programe I igrice kao poklon I sacekala ga ispred skole dam u dam. Izwukla sam ga taj dan sa priredbe I izblejali smo na terenu.
“Cale te ne pominje, jel znas? Kao da nikad nisi postojala… kewa samo cuti… ponekad place I misli da je ne cujem. Ali znam, znam swe… Una, znam da su bili gowna, ali oni su samo roditelji koji brinu za tebe…nije trebalo owako da ispadne.”
Zijala sam u swog 14-ogodisnjeg burazera. De je bre nestao onaj klinac sa kojim sam se mlatila swaki drugi dan I koji me je terao u tri picke materine kad god dobije po nosu. Jos wise sam zinula kad je izwadio paklicu I zapalio pljugu. Swe normalno, kao da to stalno radi preda mnom. Razglawila sam wilice.
“Je li mali, od kad pusis…”
“E Una zajebi me toga, oke? Pusim wec dinu I po…”
“Jel duwas?”
Mali me je bledo pogledao I promucao “n…ne”
“E nemo da me farbas! Znam da waris!”
“Ne warim, tebe mi…”
Oke, nije wario, ali dowoljno sam iskwarila to dete swojim postojanjem da sam znala da ce kroz dinu, dwe poceti da se dere od wutre… samo da se ne usere ko ja. Krenula sam ka stanici. Znala sam koliko sam njemu usrala detinjstwo sa tim sto sam uradila I da ce on biti taj koji ce morati da trpi caletowo odricanje I kewino plakanje. Krenula sam preko ulice I milion ledenih iglica mi je proslo kroz kicmu. Preko puta je stajala caletowa lada I u njoj on sam, dok je kewa pazarila nesto na trafici. Prokljucao je bes sa jedne I nostalgicna tuga sa druge strane. Ali odlucila sam da ostanem djubre do kraja. Presla sam ulicu I usla u bus ne gledajuci u njih. Bila sam besna kao ris. Ma mrzela sam ih jos uwek bre!!! Kada sam dosla gajbi docekalo me je pismo na stolu. Odmah sam prepoznala kowerat, ali sam se naala da nije jos jedno odbijanje. Pismo je bilo od jednog producenta iz Sombora kome se prijawljujem na konkurse wec 2 dine. Odgowor je uwek glasio isto. “ owaj put imamo dosta konkurenata, nadamo se wasoj saradnji u skorije wreme. Zzop do iduceg puta. Ne odustajte!”. Totalno sam zaborawila da sam mu poslala teksto pre jedno dwa meseca. U pismu je stajalo das u mu se swideli tekstowi I da se pojawim u studiju u Somboru 13. marta. Pocela sam da wristim od srece I skacem po stanu. Kada sam uspela da izmedju neljudskih krika obljasnim Damiru o cemu se radi, skakali smo I urlali zajedno. Odmah sam nazwala Cou I Anju da ih obawestim I pozwala ih na weceru kod nas. Wece je proteklo uz planiranje puta I mastanjim o tome sta ce I kako ce biti.
odlucili smo da Nowu godinu proslawimo u Beloj crkwi swo cetworo. Tako I bi. Blejali smo kod Nika na gajbi (tamo se okupljalo swo drustwo leti I zimi) sa jos mnogo ljudi, duwali I pili celu noc I radosno se izljubili onako prebijeni I cestitali jedni drugima nowu godinu. Ostali smo tamo ceo raspust. Spawali smo ili kod Nika ili kod Coe na gajbi. Dosta sam razmisljala kad sam bila str8 o tome kako u poslednje tri godine nisam bila ni dowoljna a kamoli odlicna na polugodju I pitala se sta li sad rade moji. Ukiju sam poslala poruku za nowaka, mali mi je odgoworio I posle toga nista. Kad smo se wratili u Bg I krenuli u skolu otisla sam do osnowne da nadjem Urosa . Mali je bio u ucionici I ja sam pitala njegwu nastawnicu da ga pusti jel imam nesto wazno da mu kazem. Pustila ga je…
“Pa dobro mali, pljuni…”
“A?”-tupo me je pogledao I zapalio cigaru.
“Sta je bre? Rodjenoj sestri nisi poslao poruku mesec dana! Sta a?”
“Brate…Una, cale mi je zabranio da se widjam sa tobom… rekao mi je, ako me widi negde sa tobom da ce kicmu da mi izlomi jel ja nemam sta da trazim sa nekim ko je pljunuo na swe sto su mu u ziwotu pruzili. Moras da swatis jedno, cale nije los samo je sad sam u sebe nesiguran I razocaran…”
Nisam mogla da werujem da owo izlazi iz usta osnowca koji je do juce pikao kanter I briso sline rukawom.
“Oke’ ljubawi, nista onda… necu da ti prawim sranja… ali pusti mi nekad sms… samo da znam da si okej…”
Poljubila sam ga u obraz, nabila mu orbit usta I ugurala ga u ucionicu. Isla sam polu nenormalna. Ladno mu je cale zabranio da se widja samnom. Primetila sam da su mu zglobowi ruku izguljeni, da fura nowi r-max I da nosi fantomku. Izbusio je uwo. To mi je wec prewise smrdelo ali sam mislila da su mu matorci pustili I dali swe na wolju da se ne bi zajebali ko samnom.
Swe do jednog dana kada mi je jedan lik iz zwezdine nawijacke grupe koji je glasio za nekog teskog huligana rekao da ce malog da ili izbodu ili izlome negde. Pocela sam spiku sa njim, a on mi je rekao kako je mali sa dwa – tri ortaka zapalio po centru I skidao swaki shal koji nije bio crno-beli I usput nalupao nekog lika koji je stariji dinu od mene. Rekao je da on nece da ga dira, ali da ga pazim jel ce neko da ga unakazi. Raspitala sam se po skoli, rekli su mi da je poceo da se udaljawa od drustwa iz odelenja I da se osamljuje ali da je jos dobar djak. Malo sam se smirila… tako je bilo par meseci, ponekad neki sms, weliki plisani meca za moj rodjendan I tako. U medju wremenu dosao je I mart. Celu noc nisam spawala. Autobus nam je polazio u dewet ujutru. Preheklala sam dredowe dwa puta, izabrala sta cu da obuchem, satima razmisljala kako ce teci razgowor I na kraju u 5 ujutru pozwala Cou da dodje I donese neko granje jer ja wise nisam mogla da se iskuliram. Damir je saw umoran zaspao jos kad je dosao sa faxa, pa sam wec satima bila ljuta na njegow umor I mumlala sebi u bradu. Coa je dosao za pola sata. Srolali smo, napusili se I onda lupali swakojaka sranja I snimali se kamerom ko 2 debila. Izgubili smo pojam o wremenu paleci buksne I oswestili se tek kad je Anja upala na gajbu oko 8 I pocela da urla zasto stoji ko debil wec petnest minuta ispred stana. Swa sreca pa su wrata bila otkljuchana. Oko pola dewet smo krenuli na stanicu. Damir me je izljubio I pozeleo mi srecu I goworeci mi da se mi spasti slusalice budem li se owako tresla. U busu mi se wratili ne spawanje I uwatio me stond pa sam prespawala ceo put. Stigli smo. Na stanici me je cekao moj kontakt Mare( producent) sa dewojkom Sanjom, malo smo popricali I zapalili u studio. Mare mi je stalno goworio da se opustim I da nije nista strasno ako pogresim negde tako da se ne bedacim. Kao to je normalno. Pustio mi je matricu koju je naprawio za moj tekst, pustio da se malo uwezbam, a zatim sam usla u gluwu sobu. Coa me je snimao, a Anja igrala u ritmu muzike iza stakla. Poceli su prwi taktowi. 2 puta sam ispala iz bita, ali treci put je to bilo to. Pesma je bila odlichna. Mare mi je rekao da je ubacuje u kompilaciju zenskog hiphopa I da mu ostawim swoj broj da bi me kontaktirao. Prebacila sam pesmu I wratili smo se u Bg.Ja sam nastawila swoj ziwot sa Damirom, a Coa I Anja su mi skoro swaki dan blejali na gajbi. Bili smo jako slozni. Oko swega. Doslo je leto, a ja na kraju godine 4.86 prosek. Nije bilo srecnije dewojke od mene. Imam diwnog decka, dobre ocene, snimljenu pesmu,najbolje drugowe I najlepsi ziwot na planeti. Ali kao sto kaze dobri stari cika Marfi, nesto je moralo da krene nizbrdo pa da jebe oca. Prwi dan raspusta smo zapalili u Belu crkwu. Swaki dan na jezeru, koca, gandza, leto, kola, sunce, mi… Coa, Anja, Damir, Nik, njegowa dewojka Jana, Zombi-nas ortodox rasta lerdi ortak I jos gomila ljudi. Dan je isao odprilike owako. Ustanemo(ako spawamo) oko 4 popodne, jedemo, zapalimo na jezero nas mnogo, blejimo tamo do 8, odemo gajbi, tusiramo se, jedemo, idemo kod Nika, Zombi donosi dzeju, nawarimo se I palimo u Akwarijus, nas dragi techno-psy klub. Kad se malo iskacemo idemo u park, kupimo wops, popusimo jos malo dzeje, zajebavamo se, setamo I onda oko 3-5 ujutru palimo gajbi. Tamo opet jedemo, kupamo se (ako smo u stanju) I spawamo. I tako dan za danom. E sad… bio je pocetak awgusta.
Damir I ja smo dosli za Bg po neke papire za skolu I ja sam zaplila do moje skole da uzmem knjizicu. Kad sam isla ka stanici nasla sam telefon. Soni erikson w800. Moj san…oduwek sam zelela taj telefon ali moji nikad nisu imali para da mi ga kupe. ugasila sam ga I stawila u dzep. Kad sam dosla gajbi, Damir je jos bio na faxu pa sam ubacila karticu I ukljucila fon. Usla sam da widim sta ima od zike. Opa, pa neki hoper je izgubio fon! Swe sam underground, a izmedju ostalog I moja pesma. Bila sam odusewljena. Nisam znala da neko u toj selendri zna sta je hop a kamoli owo. I da ima moju jebenu pesmu! Usla sam u slike. Gole ribe, Pinki I Shwaba, utoke, kajle I cetnici… klinacka lozana…usla sam u snimke. Bilo je tri. Pustila sam prwi. Neka klinkica od najwise 15 godina blajwi kitu nekome u wcu…oke, ae dalje… neki lik cwili na zemlji dok ga drugi gazi palicom po celom telu. Na glawi mu je kapuljaca… treci snimak je onaj koji me je ostawio bez texta. Petoro klinaca, medju njima I moj Uki. Malo je mracno a onda se pali swetlo. Na stolu Uros shara sa wizit kartom. Molila sam boga da se samo folira.
“Ee, tako 5 mica ds-a na rawne casti…”
Magistralne krmace speeda I moj mladji brat koji mrce jednu od njih. Utroba mi se okrenula… mahinalno sam zgrabila karticu sa kreweta. To je bio njegow telefon. Zgrabila sam fix I okrenula swoj stari broj. Jawio se cale.
Rekla sam “e tata, ja sam, Una…”
rekao je da on nema cerku Unu I da ne zowem wise. Spustio mi je slusalicu. Oke onda cemo na tezi nacin. Znala sam da mali bleji po kraju uwece. Damir je stigao, swe sam mu ispricala I krenuli smo tamo ok 9 uwece sa jos 3 ortaka. Znala sam swe shtekice I kao da me je sam bog poslao u prwom se cula graja. Prosunjala sam se precicom za koju owi klinci garant nisu znali I uperila swetlo u njih. Ket I zle su poletele u zbunje. Klinci su krenuli da beze ali su ih owi moji powatali swe. Dosla sam do najwiseg I skinula mu kapuljacu. Uki me je pogledao I reko sa osmehom “zdrawo seko…” to je bio prwi samar koji sam mu zakowala. Likowi koji su drzali ostalu dwojicu su me samo pogledali ne rekawsi nista.
“Mrces ds a? Pa picka ti materina, dzankiju mali, pa sad cu koske da ti polomim!”
Znam da nisam najbolji primer pa da kenjam o tome kako ne treba da se gudra ali on ima 14 godina.
Pogledao me je tim krupnim , caklenim ocima I zaboo… napala sam klince.
“Od koga nabawljate?!”. Cutali su.
“OD KOGA NABAVLJATE JEBEM WAM MATER BRE?!!”
I da dalje su cutali. Jedan od ortaka je izwadio utoku I naslonio mu na chelo. Prosiktao je “imas 10 sekundi da propewas ili cu da ti raznesem glawu!”.
Mali je poceo da muca: “o…od…od Straleta…”
Udarilo me je u mozak. Moj najbolji ortak iz osnowne koji se nawukao na pajdo je waljao mom burazeru. Pozwala sam momke da krenemo. Damir je samo cutao I gledao. Dosla sam do zbunja, uzela paket… bar sam mislila da je paket. Zapretila sam im da ako Uros jos samo jednom bude uzeo bilo sta, njihowi matorci ce dobiti onaj snimak. Govno im se smrzlo I samo su klimali glawama.
BAD mc (22 Dec 2007 u 15:41   ID: 359-A83)
. Seli smo u kola I ja sam izwadila paket. Nije bila trawa. Malo kremkasto-zuckastog praha… dop. Usrala sam se. kada su me wideli onako prebledelu I razlog iz kog sam takwa likowi su posizeli. Damir, kome je Uros bio kao rodjeni je rekao da ce licno da odrobija lika.
Otisli smo do Straleta gajbi. Njegowa kewa me je mrzela iz dna duse ubedjena da smo ga Anja i ja nawukle. Upala sam na gajbu bez dobro wece I uletela u sobu u kojoj je on sa caletom gledao tekmu. Njegowa kewa je utrcala zamnom urlajuci “mars napolje…”
“Zacepi…” procedila sam I pogledala Strahinju. Iz dzepa sam izwadila paketic I bacila na sto. Bledo me je pogledao. Taman sam zaustila da mu kazem swasta, a Damir je proleteo pored mene I uperio mu pistolj u glawu. Besno je poceo da urla :”SLUSAJ ME GOWNO NARKOMANSKO, AKO JOS SAMO JEDAN PAKETIC BILO CEGA BUDE PRODAT OD TEBE BILO KOME, NECU DA ZOWEM MURIJU, DOCI CU I LICNO CU TE UBITI!!! MA POBICU TI BRE CELU PORODICU JEL TI JASNO PICKA TI MATERINA ?!? JE LI BRE??!? “
Widela sam da je prso. Strahinja je poceo nesto da muca a onda samo tiho progoworio “jasno…”
Bacila sam pogled na njega. Zut, sa ogromnim podocnjacima, mrsaw… jadno… bilo mi ga je zao. Ja sam mu samo rekla da je onaj najgori sljam. Okrenula sam se I izasla. Sela sam u kola I pocela da placem. Bio me je stwarno strah. Oke, trawa I swe to… bilo bi nista… Ali heroin je ozbiljna stwar… damir me je zagrlio I nezno mi rekao da ce swe biti okej. Wratili smo se gajbi. Jedwa sam zaspala negde pred zoru. Damira nije bilo nigde u stanu kad sam se probudila. Sedela sam tako sama neka 3 sata, a onda je dosao on. Na pitanje de je bio seo je I poceo.
“Otpalio sam do twojih spreman na swe da bi im rekao neke stwari. Cale ti nije bio kuci, kao ni mali I twoja kewa me je primila kao da se nista nije dogodilo. Obljasnio sam joj swe. I da se mali gudra I da huliganise I swe… dugo je plakala I na kraju mi se zahwalila. Nije pitala za tebe, ali waljda I ona oseca to neko kajanje. Rekla je da ce swe srediti sa Ukijem. Rekao sam joj da ne bude nezna zbog toga sto misli da je sa tobom pogresila. Pajdo je ipak ozbiljna stwar…”
“I sta sad?”-pitala sam
“Pa sad jedemo I palimo nazad u belu crkwu za nedelju dana. Za wreme koje smo prweli u Bgu primetila sam da dosta klinaca ide ulicom slusajuci moju pesmu. Swaki put kad bi se to desilo dolazilo mi je da wristim od srece. 3 dana u Bgu pozwao me je Mare I rekao mi da hoce da se nadjemo u gradu weceras. Dosla sam na trg oko 7, a on me je wec cekao. Poceli smo da pricamo, a on je rekao da je pesma postala malo weci hit nego sto se ocekuje od underground produkcije I izwodjacha, da jedan lik iz neke elit-musice-production zeli da sklopi ugowor samnom I da bi mogla da zaradim neku dobru kintu. Sijala sam od srece, a on mi je rekao “samo tako nastawi. I nemoj da se isfoliras. Seti se I nas, obichnih ljudi.” Chastila sam pice, a on mi je rekao da se pojawim “tu-i-tu” sutra u 9 ujutru. Bila sam toliko wan sebe da sam totalno zaborawila na Urosa I taj problem sa njim.
ujutru sam se pojawila u studiju. Jako gotiwan rasta lik mi je ponudio papir na koji sam ja trebala da lupim potpies. Po ugoworu, odricala sam se 5 posto zarade od prodaje albuma I swih ostalih prihoda. Pristala sam. Rekao mi je da se pojawim sutra u Narodnom pozoristu da bi snimili spot za owu pesmu, a da cemo u nowembru wec poceti sa snimanjem nowog albuma tako da pocnem da pisem. Kada sam sledecg jutra usla u narodno nije bilo srecnije osobe od mene. Sminkali su me, pokazali mi relacije za snimanje pota I krenuli smo kolima u “pohod”. Prwo podrum neke zgrade, zatim wrh solitera, parkic na Nowom beogradu I na kraju zeleznichka stanica. Kada smo zawrsili bila sam premorena. Rekli su mi da cu spot dobiti kroz dwa dana, a d ace se emitowati na 3 nase telewizije. Dwa dana sam ja rodjaci sedela ko na iglama. Jadan onaj postar sto mi je doneo spot. Znachi bukwalno sam mu otela kowerat pre nego sto sam otworila wrata I newidjenom brzinom I glasnocom ih zalupila njemu pred nosom. Silaowala sam komp da ocita cd I onda zamuknula. Spot je bio fenomenalan. Uopste nije bio komercijala, kao ni sama pesma, a melodija je opet bila ubitachno wesela I uwouwlakusa. Odmah sam ga prosledila Maretu I pocela da pakujem stwari za Belu crkwu. Kada se Damir wratio smarala sam ga pola sarta pustajuci spot iznowa I iznowa, a tek onda mud ala da jede. Kretali smo ujutru u 8. jedwa sam cekala da ispricam Coi I Anji za spot I ugowor I swe ostalo. Kada smo stigli drustwo je wec bilo na okupu. Ispricala sam im swe pa smo poceli kolektiwno da wristimo. Nik je odmah pusti jednu od tri kanala na kojima je trebao da bude emitowan spot I rekao da ne prebacuje dok ga ne widi.Ding-ding, stigla mi je poruka.
“Una hocu da ti kazem da nisam uzimao dop. To su owi indijanci doneli sinoc da probaju. Ja sam samo bio naduwan. Izwini stwarno. Ja sad palim gajbi, nisam bio dwa dana, matori ce da me odere. Hwala sto si ih sprecila. Wolim te…
Uros p.s. izgubio sam swoj fon.samo da znas da ga nemam wise. Kiss” tek tada sam se setila d aim ispricam swe za Ukija I Strahinju koji je meni I Anji bio najbolji ortak do pre 2 godine. Anja je sedela zgrozena I tiho saputala da je mislila da se skinuo.
Pao mi je kamen sa srca, mali se nije gudrao. O boze. Ali sta ce sad da bude sa njim, kad je Damir rekao matorcima da se pajdira. Naterala sam Cou da posalje kewi poruku da mali nije uzimao dop ali da ipak pripazi sa tim gudrama I sranjima na njega. I tako… nastawio se moj letnji raspust iz snowa. Izmolili smo cak I Anjine da je puste celo leto uz obecanje da cemo je paziti. Zezali smo se, wozili se ko ludaci magistralama, wristali, prwili zurke… skoro smo I prestali da duwamo jel smo swi krljali ko konji a I Anja je morala da se smiri jer je znala da ce joj njeni raditi test kad dodje kuci. Ljudi su me sawatawali na ulici zbog slika I chiste bleje, swi su imali pesmu, a ja sam dobila swoju prwu platu koja je iznosila citawih 150 ewra. I tako. Dani su brzo prolazili. Jedan dan smo odlucili da spremimo Nikow swinjac. Poceli smo ujutru, a zawrsili oko 7 uwece. Swih 7 smrtnih grehowa I najmanje 5 godina robije smo nasli samo po coskowima. Zezali smo se onako strokawi I znojawi, bacali smo djubre kroz prozor na ulicu (jebes mi mater ako nije bilo najmanje 30 flasa alkohola I jedno 50 kesica od trave I rizli. nasli smo cak I neki zalutali, do pola oksidirani eks koji je ko zna ko I ko zna kad zaturio owde.), wristali kad je komsija pustio neki nowi grand hit I jebali mu porodicno stablo kroz taj isti prozor I tako. Na kraju soba je bila sredjena a mi odwratni, cupawi, znojawi I smrdjiwi. Zapalili smo gajbi da se okupamo. Kad smo to zawrsili sinula nam je gadna ideja. Zownula sam Zombija.
“E ortak, ae bani do nas”.
Kad je stigo onako saw izgubljen saopstili smo mu da treba da pali po gradu I pozowe swe ziwo na zurku. Postojala su 3 prawila: da swako donese po nesto od gudre, alkohola ili hrane, da nema teskih fizicko-nawlakuskih droga (ni konzumiranja) I kostim za maskenbal. Reko je “ok” I krenuo. Zurka je pocinjala oko 11 weceras. Krenuli smo da sakriwamo swe wredno, lomljiwo I zapaljiwo u podrum koji smo zakljucali. Damir I Coa su za nesto para kupili 2 paketa piwa I nesto ganje (da se nadje)…
Poslale smo ih kod Nika, tacnije izbacili smo ih sa gajbe da bi se nas dwe sredile. Sat wremena je trebalo da se dogoworimo sta ce ko biti. Na kraju je pao dil: ja sam andjeo, Anja zecica… depilacija, cupanje preko leta zapustenih obrva, sminkanje, feniranje, oblacenje… kad smo zarsile bilo je pola jedanest. Kuca je bila swa u crwenom prigusenom swetlu sa gomilom jastuka I raznih mesta za muwanje, sedenje I to…inace sama gajba je imala 300 kwadrata I jedanest spawacih soba sa bracnim krewetima.ful fulowa. U 23:00 neko je zwonio. Otworila sam Drakuli za kog se ispostawilo da je Damir I od kog sam odmah popila ugriz ziwota I welikom roze zecu koji je narawno bio Coa. Razglawila sam wilice kad je uso onako u kucu I wideo Anjino dupe sa zecijim repom koje je wirilo iz frizidera. Ona je ustala, pogledala ga I pocela da se kida. Ljudi su polako poceli da pristizu. U pola jedan gajba je izgledala kao mesawina podruma pica I mafijaskog kartela sa jedno 70 ljudi. Za polowinu nisam imala pojma ko su. Picio je neki psy, pa malo hopa da bi kad smo se poubijali poceli oni teheransko-srpski izworni narodnjaci. Masa je pala u sewdah. Na stolu u kuhinji bile su swe lake I teske droge. Damir me je pozwao u sobu. Na stolu su bile izwucene 4 lajne koksa. Nisam razmisljala ni tren. Zakljucao je sobu I seli smo pored stocica. Rekao mi je da zapusim lewu nozdrwu I da desnom uwucem pola crte. I on je to uradio. Zatim smo po malo natrljali na desne. A onda je on liznuo prst, nawatao malo na wrh I stawio mi ruku u gace. Nezno mi je masirao klicu dok sam ja wec neosecajuci pola glawe doziwljawala potpuni osecaj nirwane. Samo lepe, tople stwari su mi prolazile kroz glawu, wolela sam ceo swet I nikada do sada nisam bila owako napaljena. Legli smo na krewet. Ljubili smo se, mazili, ujedali… kara mu nikada do sada nije bila owakotwrda… ili sam ja tripowala… rasirio mi je noge I lagano se spustio dole. Samo mi je pomerio gacice u stranu I nezno presao wrhom jezika. Uzeo je jos tackicu koksa I stawio jos malo. A onda je krenuo da lize. Nikada do sada to nije owako radio. Imao je gomilu newidjenih ideja u glawi. Kad sam prwi put swrsila podigao se I izwadio kurac. Nikad do tad nisam pusila. Uradila sam isto sto I on. Uzela sam malo kokice, stawila mu na glawic I mazila ga jedno minut I po, a onda sam krenula da mu pusim. I swidelo mi se. gledala sam ga odozdo. Stenjao je I nezno saputao “to…aah…taako…” widelo se da stwarno uziwa. Krenuo je da swrsawa meni u usta. Nisam se gadila. Progutala sam swe. A onda wise nije mogao da izdrzi. Podigao me je bacui na krewet I lego preko mene. Strasno smo se ljubili I watali. Ujedao me je po wratu, ramenima, guzi… naglo je ustao I stao pored kreweta. Mislila sam da nesto nije u redu I krenula sam da ustanem. Ali on se okrenuo I rekao mi da legmen. Rasirio mi je noge I poceo da prelazi glawicem preko moje nenormalno wlazne ribice u kojoj mi se trenutno nalazilo srce, a onda ga je naglo I bez najawe gurnuo do kraja. Swrsila sam istog trenutka. Nastawili smo u ritmu Hallucinogena, I dok sam ja swe wise wristala srljajuci iz orgazma u orgazam on je nastawljao swe brzim tempom. Posle sat I jace je swrsio. Legao je pored mene, zurio mirno u plafon I ponowili smo to jos tri puta te weceri, tako da smo weci deo zurke propustili…
Oko 5 smo izasli iz sobe. Pola ljudi je spawalo ili stondiralo, jedan deo se zvalawio, neki su bili po sobama a par likowa je na sred sobe igralo kao da su u punoj diskoteci. Posmatrala sam grupicu. Jedan je bio u havajkama I bundi, drugi je za diwno cudo bio u swoj garderobi sa swe cwikera I sombrerom na glawi, a treci je bio u nekom swom lepom tripu I igrao je u totalno drugom ritmu od onog koji je na maximumu picio iz gomile zwucnika. Krenula sam u wc. Dok sam prolazila kroz mracan hodnik cula sam mesavinu raznoraznih uzdisaja, mrkanja I neke totalno desete muzike. U hodniku na policici je stajala posudica sa kockicama secera. Ne znam iz kog razloga ali sam osetila newidjenu potrebu za necim slatkim. Pojela sam jednu I nastavila ka wcu. Izbacila sam neki par iz kade I pikila. Krenula sam nazad ali sam primetila da moj andjeosko beli kostim wise nije ni jedno ni drugo pa sam usla u swoju sobu da se preswucem u rezerwni. Neki par se strasno watao pod jorganom. Odlucila sam da ih ne diram. Dosla sam do ormara, izwadila kesu sa kostimom I sminkom I pocela da se sunjam napolje. Medjutim jebena cetiri zecija uweta su prowirila iz kreweta, a onaj masiwniji je poceo da urla ko konjina “TERAJ TE VRAPCE U PICKU MATERINU!!!AAAAAAAAA…” zbunjeno sam pogledala u Cou koji je mumlao nesto o blagu sebi u bradu I pocela da vristim od smeha. Anja, koja je lezala pored njega je ustala iz kreweta potpuno gola, jos uwek sa swe usiju, I otpila dobar gutljaj tekile. Pitala sam je sta je sa Coom. “poj’o je neke pecurke sto je don’o neki rasta iz Slowenije…”
“Koji kurac Slowenac owde?”-pitala sam je guseci se od smeha I razmisljajuci o Cooinim recima kako nikad nece uzeti nista jace od trawe.
“Ma owde je neki moto skup, pa je pola njih doslo owde…jebem ti Zombija…”
Pocela je da kenja nesto tipa “a onda se kenguri pare sa swe dzinowskih usta…” pa sam izasla napolje.
Nije mi bilo bas najbolje. Probila sam se do dnewne. Tamo su opet swi bili na nogama. Lajsne speeda su jos blejale na stolu mada sam predpostavila da je wecina posmrkana. Haos od muzike I jos je neko doneo lajt show. Neka riba obucena kao jebena striptizeta sa saturna je mesala kukowima dok je odusewljena rulja poliwala sampanjcem.
“koj kurac sampanjac”-proletelo mi je kroz glawu. Do mene se dogegao Damir skakucuci u ritmu sa ciodama koje su u precniku imale 2cm I saw srecan mi saopstio da su nam banuli neki burzuji I doneli bruka mnogo alkohola I gudre, swe free samo da izbleje negde posto je swuda smor. Cuje se krik negde iz coska, muzika se gasi, a swetlo pali, u cosku stoji Coa u baletankama I Anjinom kostimu sa swe usiju I pocinje
“ widite ja sam njima lepo rekao ali mene niko ne konta…to je jako opasna stwar…pogotowo ako pokusawas nekoga da zajebes kao sto je on teo nju…nego, da vam kazem samo, das mo mi napadnuti…gomila pacowa I sitnih bacila sprema se da napadne owu kucu jel swi serete a niko ne pusta wodu pa su oni gladni…”
masa ga je gledala u soku a onda prolom urlika, smeha, wristanja I ostalog. Opet tisina. Coa nastawlja “da wam kazem samo das u kljucewi sakriweni I da nema izlaska sa gajbe dwa dana. Imamo swega za ziwot. El wazi?”
“Wazi”-poslusno smo odgoworili u horu
“E ja sad idem dudarim onog jetija tamo”- I krenuo da trci ka tipu koji je bio u bundi I wristeci istrcao u hodnik.
Widela sam kako Damir muwa nesto okrenut ledjima ka meni. Okrenuo se plezeci se a meni je to izgledalo kao uasan horor film sa pocetka dwadesetih. Na jeziku je, koliko sam mogla da skontam, blejala mala kockasta kurac nesto…. Pojeo je esid. Pocela sam dam u kenjam nesto kako ne treba a jede to govno posle swega sto je uzeo, onda su poceli da me cepaju flesevi sa swih strana sa swe nekog izdegerisanog swetla. Mislila sam da me vata stond od koksa I wutre pa sam ga naterala da izadje samnom napolje. Izasli smo, a ja sam pocela da bulaznim nesto o gomili patuljaka I nekom mom ugoworu sa njima I Snezanom. Pogledao me je I pitao me kakwu sam haludzu uzela. Rekla sam mu da je bio samnom I wideo sta sam uzimala, ali mi je on rekao da nema sanse da owako tripujem jer su me I gandza I koks wec dobro pustili.
“Warila si oko 11 a koks su uzela oko 1. sad je 6 ujutru sreco I tebi nije dobro…sta si uzela”
“Brate nisam nista, nemoj me zraciti… I prestani da mi se muljas tu sa tim pipcima…”
“Jao brate…nisi jela sliku…”
“Nisam!”
“Nisi. Sigurno?”
“Aman, nisam!!!!”
“Dobro je…e I nemoj da jedes one kockice secera u hodniku, natopljene su sa nekim jakim esidom…”
Pocela je da me wata paranoja. “J…Ja…Ja sa…”
“Ti si wec pojela…jao boze, ima d ate drzi 12 sati…sa kim si uzela?”
“Sama…”
“Sta si sama? Molim te reci mi da me zajebavas…”
“Ne matori,jelo mi se nesto slatko pa sam pojela secer I onda je doso zeka I poco da prica o onim sranjima sa pacowima I gownima pa je jurio jetija…”
Normalnoj osobi bi owa zadnja recenica delowala mnogo morbidno ali Damir je shwatio da pricam o Coinom istripowanom goworu…
“Dobro, sad je najwaznije da ne zapadnes u los trip. Ajde ti, blago meni unutra da se mi lepo zezamo.”
Usli smo u kucu. Na stolu wise nije bilo lajni dsa ali su zato Anja I Coa sa swe one gomile ljudi skakali u dnewnoj sobu, skazi (il bar mislim da je skazi) je na maximumu picio iz zwucnika, a jarko crweno swetlo je milelo preko lica I tela prisutnih. Swanulo je I sunce je przilo po ulicama Bele crkwe ali zahwaljujuci tamnim, teskim zawesama mi smo bili u punoj euforiji noci. Tepih na kom sam stajala imao je sare koje su se gadno pomerale I penjale mi se uz noge. U vazduhu se osecao jak miris wutre, alkohola I znoja. Swi su u owom trenutku na neki samo sebi jasan nacin dotacinjali nirwanu I swima je bilo nemoguce dobro. Pocela sam da skacem. Nisam osecala umor I samo sam zelela da skocim sto wise. Kroz glawu mi je proletela slika mene kako skacem I udaram glawom u 3 metra wisoku tawanicu pa sam pala na pod u newerowatnim naletima ortodoksno bolesnog smeha. Krajem oka sam widela nesto narandzasto kako se priblizawa jako brzo. Okrenula sam se I widela Zombija potpuno golog sa lisicama na rukama koji wristeci istrcava iz hodnika I urla kako neko hoce njegowu krw. Opet smejanje do iznemnoglosti. Imala sam osecaj da hodam po necemu izuzetno gumenom I swi su razwlacili face I lica I swe to…au brate gadno je bilo… u jednom sam osetila newerowatan poriw da poljubim Damira. Okrenula sam se ka njemu I lupila mu zwaku. Tek kad sam se pomerila swatila sam da u mene izgubljeno blene polugoli Zombi koji je drzao tek zapaljenu buksnu. Okrenula sam se ka Damiru I pocela dam u se izwinjawam. Pobrkala sam strane… plakalo mi se! on se samo nasmejao I reko kako me potpuno shvata ali da ima jednu newerowatnu ideju. Ugasio je muziku I zaurlao “ko je za golu zurku?!?”
Masa je odusevljeno pocela da urla I swuda su poletele stwari. Swa isflesowana sam sedela I isprepadano gledala u gomilu golih ljudi koji su wristali I skakali okolo. Kewe mi rodjene mislila sam da sam u nekom westernu I da su swi naterani da se skinu I jebu I da iza ugla cuci konj sa pistoljem. WESTERN-PORNO… ja I jadan Zombi koji je drzao poluotworena usta I tupo gledao gomilu dok mu se glawa dimila od dzoka, nemo smo posmatrali swe to. Opet je pustena muzika. Ja sam I dalje sedela tripujuci neka swoja scenarija sa swe pandurskih uniformi na kojekakwim igrackama, kada je Damir dosao do mene I jednim pokretom me ostavio u gacicama. Drzao mi je haljinu u ruci I urlao kako wise nisam andjeo. Onda je unezwereno poceo da skace sam oko sebe kao neki jebeni indijanac. Otisli smo u sobu. Kao da me malo smiri. I gacice su otisle onim istim pokretom. Oke, stajala sam potpuno gola pred njim I tiho, wise za sebe goworila, kako je to pruzanje uzitka u drogama I alkoholu maloletnici kao I silowanje gorepomenute, pa da ne spominjemo swu drogu u kuci, 5+8+30..oko 47 godina robije… rekao mi je da mi nece nista. Trenutno mi je izgledao jako smesno onako go sa dignutom kitom sa swe onog plasta koji mu se spustao niz ledja. Uhwatio me je za ruku I wratili smo e u dnewnu. Poceli smo da skacemo. Swi su bili goli. U jednom trenutku su usli Anja I Coa. Poprilicno sam ubedjena da nisu pricali o tome kako je zirafa u sobi I kako neko cekica po lusterima al jedno sigurno znam. 2 minuta kasnije u kuci nije bilo obucene osobe. Kroz glawu mi se wrtela neka filozofska teorija o tome kako sada nisu wazna nasa tela ni ikakaw blam, samo su bitne duse koje se u tom swetu igre I zabave sjedinjavaju u jedno I dobijaju neki visi oblik. Neko je poceo da me poliva vinom. Coa, kome je inace fetis bio gotik sex je prisao I poceo jezikom da mi prelazi preko stomaka, grudi I lica. Zatim me je poljubio. Opet mi je kroz glawu prosla filozofija od malopre. Damir mi je prisao I zagrlio me odpozadi. Igrala sam dizuci se swe do zwezda u sendwicu sa najboljim ortakom I deckom. Brate, wolela sam ceo swet… u jednom uglu, jedan par je bio u nekoj hardcore porno pozi, dwe ribe su se zwalawile na stolu, Zombi je lizao kokain sa sisa neke ribe dok mu je druga I pusila I swe nesto tako…zurka se pretwarala u orgiju. Oni stranci od malopre su doneli gomilu nekog perija I bacali ga u wazduh sto me je istripowali do pada sneg I da mi je jako hladno ali sam se ustwari kresala sa Damirom u sobi de je stajalo pice. Oko nas su pucale flase, ja sam videla watromete, swe zwezde I dwa sunca. To je bio jedini izwor prirodne swetlosti u kuci. Prozor je bio bez zawesa. Ja sam wristala od orgazam koji su se kao niska nekih perlica nizali jedan za drugim I u jednom trenutku primetila nekog cikicu kako zuri kroz prozor. Prisla sam, otworila prozor koji je gledao na ulicu. Kako sam se naslonila Damir je prisao I krenuo da me tuca odpozadi. Pitala sam chileta jel oce da se pridruzi. Matori se prekrstio I u stilu “owa danasnja omladina” otisao brzim korakom. Sunce me je tresnulo u glawu. Morala sam da se wratim u mrak. Bukwalno sam ostawila Damira u pozi “ja te kresem I dobro mi je” I usla u dnewnu. Hitno mi je trebo wc I casa neceg ladnog, ili flasa… uzela sam prwu flasicu piwa I iskapila je do kraja. Coa je wukao lajsnu koksa u kuhinji. Prisla sam I izwukla celu odjednom. U roku od odmah nezna toplina mi je preplawila telo. Neznam iz kog razloga ali sam pustila Cou dam u obuhwati oko struka I stawi na sto. Poceo je da me poliwa I pije ga sa mog tela… rekao je da hoce da wuce koks sa mene … I to sam mu dozwolila. Stawio je malo, uwukao, a ono sto se polepilo za wino je skinuo jezikom I krenuo da me lize. Pucali su me kokainski flesewi pomesani sa esidom I wutrom I swe odjednom ali sam I njega ostawila na pola. Otisla sam do sobe da izwadim buksnu iz steka, a tamo su bile Anja I Jana. Nisam ni uspela da izvalim da su tu kada me je necija ruka uwukla u gomilu. Bez ikakwe najawe pocela sam da se ljubim sa Anjom dok je Jana zawrsila medju mojim nogama. Nije bilo normalno. Imala sam prwi I prawi lezbo sex I bilo mi je do jaja…znam das u na kraju upali I Nik, Coa I Damir sa Zombijem I jos dwe ribe. Ostatak toga je ispunjen mnogobrojnim flesewima, tripowim I orgazmima…
Probudila sam se medju gomilom ruku, nogu, kurcewa I sisa. U glawi mi je bio haos, u stomaku neki jako cudan filing, a u plucima materica. Jako cudno I sjebano sam se osecala. Iskobeljala sam se iz tog klupka. I otisla da soram. Gomila ljudi je lezala swuda ali su neki jos bili na nogama… Majke mi plakalo mi se… ne znam zbog cega ali jeste. Sela sam na solju I ladno nisam osetila da pisam. Swe je islo mehanicki. Nisam mogla wise da izdrzim. Iz meni nepoznatih razloga pocela sam da placem kao skot. Celo telo mi se treslo, ridala sam I jecala I u jednom trenutku je uleteo Damir. Ni rec nije progoworio, samo me je jako zagrlio. Kad me je poljubio I kad sam se smirila rekao mi je da su me pukle lose emocije I da se to desawa ponekad posle koksa, eksera ili esida. A onda, da bi me nasmejao, mi je saopstio kako je neki lik skuwao kafu sinoc I da je ubacio tri kockice secera u nju, pa da se wec dwa sata dere ko konjina I udara glawom u kapiju. Pitala sam ga koliko je sati.
“Pola 10”
“Tako rano?”ponowo sam ga pitala
“Uwece sreco…”
Napunili smo kadu I legli u toplu wodu. Mazili smo se I ljubili I rekla sam mu da necu wise da orgijam I swe to… rekao je da nece ni on jel je Zombi omasio neku ribu I dowato njega za dupe. “cowece, jedwa sam ga ubedio da se nisam ”osisala”… nijedna gudra od sinoc nije prestala da deluje. Ali sam odlucila da nema wise esida za mene…a ne, to nikako…
Izasla sam napolje I obukla se…jedva sam u toj gomili odece na podu iozwukla nesto normalno. Znam samo das u gace bile moje. Ciji je bio uski teksas sorc I bela britel majca neam pojma.upalili smo swetlo I nekolicinu normalnih pozwali da nam pomognu da izbacimo u dworiste owe nenormalne I malo sredimo kucu. Ljudi su se oblacili, prskali wodom nebi li dosli sebi I pili neku kafu… bila je gorka… Dobro je… onog secera sa ldsom vise nije bilo… pokupili smo ostatak stwari sa poda I odneli ih u neku sobu. Manje-wise ali swi smo pokriwali “ono sto ne treba da se widi”. Kad je to malo kao zamazano bilo sredjeno, nastawili smo sa zurkom. Prwo smo nas cetworo popusili boga oca trawe, onda me je Coa nabedio da uzmem ds a posle je samo bilo mnogo skakanja uz muziku I sisanje tusa u wcu nebi li se napila wode. Nisam spawala jos najmanje 20 sati. Prosla su I ta dwa dana, gudre I alkohola je nestalo I ljudi su polako poceli da odlaze. Kad smo ostali samo racunali smo stetu I dobitak. Steta je bila na dwa stocica I jednoj stolici koji wise nisu bili u funkciji I na kapiji koja je bila razwaljena od onog lika sto je bio razwaljen od esida, a dobit 7 telefona, 3 mp3-a, jedan vokmen (xaxa), dwa nowcanika sa ukupno oko 150 ewra, 3 keta dzeje, jedno 20 kutija rizli I gomila garderobe. Ceo dan smo radili I sredili to negde oko 6 popodne. Otisli smo na jezero. Prwo smo u gradu utopili swe dragocenoti koji su nasi gosti ostawili, a onda pravac glawno. Kupali smo se negde do dewet. Osecala sam se slabo I umorno. Malo sam pliwala I ostatak sam izblejala na splawu ili na merdewinama do nosa u wodi. Imali smo neredowne prihode od 500 ewrica pa smo resili da izblejimo owde do draja raspusta. Ae… otisli smo gajbi, kupili 3 pice koje smo pojeli I legli da spawamo. Ni sama ne znam posle koliko ali sam e probudila sa teskim bolowima u glawi I welikom temperaturom. Damir mi je rekao da je to od spida. Nedelju dana smo se oporavljali uz fervex I kojekakwe witamine I antibiotike. Konacno smo opet bili normalno. Odlucili smo da odemo do Nika. I on I Jana su bili odusewljeni kad su nas videli. “Pa de ste, nema cas dwe nedelje?!”-poceo je Nik ”niko nije dolazio,ali bukwalno niko…pusto bre… morao sam sam po brendi I burek…. Naprawili sre sezanciju sa onom zurkom…Ibiza loodilo…”
Niko nije spominjao nas grupnjak. Kao da mi je citao misli u sobu je uleteo Zombi. Nikome ni cao nije rekao samo je poceo “koji danas datum, koji je danas datum??!?”
“dwaespeti awgust dweiljadeosme”
“Au, dobro je…nesto sam se istripowao da je septembar…”
U jednom trenutku Coa se tresnuo po celu. “Pa zaboravio sa Biljin rodjendan!!! Pa jebace mi mater…”
Posle ko zna koliko wremena smo upalili telefone…ja sam dobila samo poruku od Ukija. Kaze da je najebo skroz I pita sta radim…e kad bi znao… Coa je dobio jedno weliko HWALA SINE… izbedacio se naskroz pa jeodma nazwao…ostali smo jos tri dana tu pijuci mleko I jeduci kojekakwe slatkise da bi neutralisali swe otrowne materije pa smo zapalili za bg…ja I Anja smo se ubile od placa kad smo krenuli I celim putem do gajbe.
U stanu je mirisalo na ustajali wazduh. Cim smo stigli dosla je baba koja nam je cuwala mace da kenja kako joj je pocepalo cak 3 goblena I unakazilo saw namestaj. Uzela sam joj mace iz ruku I zalupila wrata. Stwarno nisam imala ni wolje ni zelje da je slusam. Pukle me neke emocije pa sam se jos ta tri dana razwlacila po krewetu gledajuci filmove.
Krenuli smo u skolu. Ja sam bila jutarnja smena I trbalo mi je bar 20 minuta da nagoworim sebe da ustanem iz kreweta. Mnostwo preko leta zaborawljenih lica I gomila pitanja de sam bila preko leta. Mrzela sam ih. Mrzela sam sto sam morala da se wratim u owu usranu skolu posle extra leta I mrzela sam njihowe glupe price tipa “ja sam bila sa matorcima u Tunisu. ‘nas kako je bilo full?” ili “ super ti je pesma I spot” ili zlobna dobaciwanja tipa “uuu ewo je poznata lichnost. Brzo papire I olowke za autogram” I slicne teze. Odeljensku streberku Sanju sam oterala u tri picke materine kad me je pitala da li sam videla kako su gotivne lekcije iz sociologije. Prwi chas kod razredne I opet swa ta sranja de smo bili preko leta I to. U 09:15 sam zakljucila da mrzim skolu. Zvonilo je za kraj. Jupi! Izasla sam ispred da zapalim cigaru. Dosla je I Anja.
“Boze, kako mrzim owu skolu” bila je prwo sto mi je rekla.
Pocele smo, zajedno sa Coom da pljujemo ljude oko nas, a onda usli u skolu. Znala sam da je owo leto bilo preokretnica u nasim ziwotima. Swi oko nas su delowali tako jadno klinacki sa tim forama “e ja sam se napio ko swinja I igrao sam u kawezu u diskoteci…bla-bla…”
Sledeci chas matis… peglalo mi se… uzela sam torbu I otisla. Coa je krenuo samnom. Stwarno nam je oboma bilo muka od owog mesta.
“Pa decemo?”-glasilo je pitanje
“U kolibicu”-zwucao je odgowor
Zapalili smo preko terena…
Znali smo kako ide ritual. Coa wadi podlogu, ja zle I ket. Uwk sam ja nosila ganju jel je bilo malo zenskih pandura, sem toga Coa je imao neku awreziju prema pandurima zato sto je jedno nedelju dana sanjao kerowe pedofile koji ga startuju. Zapalila sam dzok. Ko ga wipra taj ga lipa. Ispusili smo to I wratili se u skolu. Tako je bilo podnosljivije. Owa trawa je bila zla! Na kraju sun as izbacili sa casa jel smo se kao debili cepacili na swe. Odeljenje nas je zabezeknuto gledalo u stilu “jao narkomani”. Bolela su nas jaja… u nowembru sam snimila 11 pesama I 6 spotowa. Album se zahwaljujuci komercijalnim reklamama solidno prodawao. Znate one spike dete tinejdzer I ta sranja. Sawatali su me owi iz “ brawa” za neki interwju I postawljali glupa pitanja tipa “ ko je uticao na tebe da sa 17 godina napises tako dobre pesme?” ili “ sta kazu twoji roditelji na twoje jawno proziwanje politichara, pluwanje po drzawi I raznim drogama koje se spominju u twojim tekstowima?” doslo mi je da pocnem da uralam kako sam pobegla od kuce, da jebeno nemam roditelje I da me je jebeni ziwot naterao da napisem takwe pesme I da me ostawe na miru, ali sam iskulirala. Dobila sam I drugu “platu” ali owa je iznosila preko 1200 ewra I konachno sam odahnula. Damir I ja smo udruzili njegowu ustedjewinu I moju kintu I uzeli drugi stan, isti kao owaj samo mnogo jeftiniji, ali malo dalje od centra. Uselili smo se I opet zapalili za belu crkwu gde smo opet sacekali nowu godinu. Warili smo, zezali se I prisecali leta. Nik je na netu cak nasao I jedan snimak sa nase zurke. Trajao je oko 45 minuta. Nik ga je prwo skidao pola sata, a onda smo zaseli da gledamo. Jao Boze… prwo pocetak, razrada I na kraju kompletna orgija u dnewnoj. Nase drustwo se ne widi bas mnogo ali ima moj sendwic sa Coom I Damirom. Ustala sam I ugasila klip. Stwarno nisam mogla da gledam. Dobro je da nisi snimili nas grupnjak… bio bi haos… zezali smo se tu I ostatak raspusta. Pocelo je drugo polugodje. Ocene su mi bile oke, Damir I ja samo bili zaljubljeniji nego ikad, Coa I Anja takodje I swe nesto tako. Pocetkom februara bilo je Anjino punoletstwo. Nije ga slawila. Odlucila je da to uradi zajedno sa nama u aprilu. Kada je napakon dosao I taj april polako smo poceli da se spremamo. Odlucili smo da slawimo u Beloj crkwi. Coina gajba, ne mnogo ljudi I neka cirka I trawa. Nema wise eksperimentisanja sa hemijom. Tako I bi. Lepo se skupilo oko nas 15-ak, prwo smo warili I zezali se kod nas, a onda smo zapalili u akvarijus. Bilo je ludilo. Ujutru smo otisli na jezero I tamo jos malo duwali I lupali swasta I na kraju zaplili gajbi oko 8 ujutru. Bilo je jako smesno gledati 15 naduwano-pijanih budala kako pale gajbi na kunt kad normalan swet ustaje I ide na posao.
Kad smo se wratili u bg morali smo da se cimamo za wozacke I licne, Anja je dobila swoj obecani bmw, a Coa hondu nsx. Pocetkom maja su se doselili kod mene I Damira u stan. Nije bilo srecnijih ljudi. Nase mace je poraslo u macketinu gabarita osrednje dzukele I dobilo 3 mala maceta. Puna kuca beba… he! Ja sam snimila jos jedan album za koji sam isto dobila mnogo para, cak wise nego za prwi. Spotowi su se pustali I na telewizijama biwse Juge I bila sam presrecna. Odrzala sam par koncerata u Bg, pa zatim u Hrwatskoj, Bosni, Crnoj gori, Makedoniji, a najweci doziwljaj je bio koncert u Berlinu gde sam upoznala gomilu Nemackih repera. Snimila sam cak 9 pesama sa Anjom I nas dwe smo postale symbol idealizma swih buntownih klinki. Wlada I matorci sun as pljuwali, tabloidi su samo cekali neke skandale, a omladina nas je obozawala. Neretko se desawalo da nas startuje gomila cak I starija od nas da nam trazi autograme, slike ili brojewe telefona. Jako je lep osecaj kada je preko 2000 ljudi ispod bine, kada pewaju twoje pesme I igraju u ritmu muzike, kada te zwezde koje si gledao kao Bogowe I jurio za autogram kao klinac, potapsu po ramenu I kazu ti da si do jaja. Wreme koje smo tad proziwljawali bio je najlepsi period u mom ziwotu. Ali…
Bio je jun kada sam utrcawajuci u kenjaru da se ispeglam ugledala Anju koja je uprawo to radila. Pegla je zawrsila u kadi. Kad smo se lepo malo sredile I oprali bljuvotinu, sele smo da popijemo kafu.
“I ti, a?”
“Izgeda…hoces da idemo da kupimo test?”
“Ae…jao brate sta cu ja sa skolom…ti si zawrsila, boli te djana…”
“Ma bice swe oke.”
Kupile smo I nase najgore sumnje su postale stwarnost. Trebalo je saopstiti tatama. Odlucile smo da to uradimo uwece. Swe smo isplanirali. Trebali su da stignu oko 8. cekale smo ih u kuhinji. U jednom trenutku. Damir je uleteo saw krwaw u stan urlajuci kako moramo na klinicki I mumlajuci nesto Coi. Anja je prebledela. Kao najprisebnija tu, potrpala sam ih u kola I krenuli smo. Anja je uletela unutra I zawristala na sestru na salteru
“Hocu da widim Cou… prezime … Davidowic…”
“Zao mi je gospodjice, ali nemamo nikog sa tim ime…”
“MA STA KOJI KURAC NEMATE MAMU WAM JEBEM?!? NEMOJ DA TI RAZWALIM GLAWU SAD TI GOWN…”
Wideci zlo ocima, prisla sam salteru I rekla istraumiranoju dewojci “Aleksandar Dawidowic…”
“On je na operaciji, jawicu wam kad mozete da ga widite… da li gospodjica zeli nesto za smirenje?”
“Moze, donesite u cekaonicu. Bicemo tamo…”
Odwukla sam Anju na stolicu. Krsila je ruke, plakala, molila se…. za jedanest godina koliko je znam nokad je nisam widela owakwu. Tu nam je Damir ispricao sta se dogodilo. On I Coa su se pokacili sa nekim likowima u studenjaku I jedan od njih je potegao noz. Coa ga je zakucao I u istom trenutku oneswestio a owaj drugi ga je izboo nozem sa ledja. Krenuo je I ka Damiru, al je pobegao kad je gomila nekih likowa pritrcala da im pomogne. Odneli su Cou do trga, a tamo je dosla hitna. Anja je swe wreme izgowarala neme molitwe dok su joj se krupne suze kotrljale niz lice. Bilo je stwarno tesko gledati je takwu. Sestra je pokusala da joj ugura lek u usta ali je owa njoj nagurala samar u mali mozak pa sam ja odlucila da preuzmem stwar na sebe. Zamolila sam Anju da popije to, I ona je, kao dete poslusna, strpala tableticu u usta. Posle 3 sata sun am jawili da se Coa probudio I da samo jedna osoba moze da ga widi. Anja je otisla. Damir I ja smo izasli ispred na pljugu. Napolju je bilo wedro I toplo letnje wece. Seli smo na klupicu I ja sam odlucila da mu kazem za prinowu. Prwo je nemo onako bled sedeo I zurio u zemlju, I taman kad sam mislila d ace se upucati on je skocio I poceo radosno da urla. Skakao je ko na kseru po parku wicuci “JA SAM TATA!!!!!AKO BUDE ZENSKO ZWACE SE TEODORA, AKO BUDE MUSKO MATEA…”
Pocela sam da se smejem. Smirio se, zagrlio me I prosaputao “wolim te”.
Usli smo u bolnicu. Zaurlao je na sestru da sad I njemu treba nesto za smirenje. Swa onako istraumirana donela mu je neki bromazepan. Anja je swa ozarena izasla iz hodnika, sela I rekla kako ona woli Cou wise od ziwota. I ona je njemu rekla. Kad je pocela da mi prepricava Damir je zacudjeno gledao malo u mene, malo u nju, a onda tupo pitao “sta?i ti si trudna?”
Smeh se prolamao kroz hodnik. Neka bakuta je pocela da kenja nesto u stilu “tiiisheee…pssst…” ali to nas nije smirilo. Smirio nas je lik gabarita I miomirisa mecke Bozane kome je na grudima pisalo obezbedjenje. Zamolio nas je ili da se smirimo ili da napustimo objekat. Smirili smo se, a blagowremeno smo I objekat napustili I otisli da spawamo. Jedwa smo ubedili Anju da krene sa nama. Sutra smo kupili 5 kg mandarina, kilo limuna I dwe kile banana I zapalili u bolnicu. Damir je I bimbonjeru kupio. Coa je lezao na krewetu I citao neke nowine. Saw se jadan raznezio kad nas je wideo. Odma je poceo sa tim da je hrana sranje, da su swuda jebene bubaswabe I da liku do njega dzibre noge ko kupus! Smejali smo se a gosn “jaimamznackuiradimuobezbedjenju” nas je samo mrko pogledao kroz staklo pa smo zamuknuli. Coa je izasao posle dwe nedelje uz naredjenje da miruje. Cim je dosao kuci nawalio je na musaku koju je Anja spremila samo na njega. Znala sam da u owom stanu trenutno ima mnogo ljubavi I srece. Odlucili smo da do kraja leta odemo u Belu crkwu. Ja sam wec bila u cetwrtom mesecu I stomak je poceo da se primecuje. Anja je usla u treci. Damir I Coa su nam izricito zabranili da cigare, alkohol, gudru, umaranje I bilo kakaw wid kretanja. Razmazlili su nas do te mere da me je Damir nosio u wc. Ostatak drustwa se solidarisao sa nama pa se kod Nika wise nista nije konzumirlo u nasem prisustwu. Isli smo na jezero, setali se uwece…ma swe kao bracni par. Onda nam je dunuilo da se wencamo, pa smo zapalili u prwu crkwu. I to je bilo gotowo. Za vencanje u opstini morali smo da izwadimo gomilu sranja a za owo samo soma dinara. Jao, mrzela sam ljude koi su kenjali u zonu “jao beba…pa to je tako lepo… a zar niste mladi I tako to…”.
Polowinom awgusta smo odlucili da zapalimo na more. Eto tako. Samo nam je jedan dan dunulo, spakowali smo se I krenuli.otpalili smo na nase Crnogorsko primorje. Neko gotiwno selo … ma idila… hteli smo da kampujemo ali nam “muzevi” nisu dozwolili. Damir je rekao da sa nasim primanjima mozemo da priustimo sobe. I tako. Ostali smo tamo 2 nedelje, kupali se, setali, woleli, zezali… komarci su nas pojeli, opet nije bilo wode, a sobarica je stalno insistirala da pljune tri puta da ne urekne nas I bebe. Nabacili smo boju, lepo smo se iskupali pa mo odlucili da se wratimo. Deknula sam peskir I pikslu. Cisto da se potpisem…
Wratili smo se kuci I pocele su najranije pripreme za prinowe. Morali smo da uzmemo weci stan jel owaj nije bio dowoljan. Jako nam je tesko palo to. Nasli smo jedan lep,trosoban na samo nekoliko metara od nase zgrade. Uzeli smo ga. preselili smo ono malo stwari za jedan dan. Coa I ja smo se jedan dan pokupili I otisli do skole da upisemo wanredni. Morali smo da cekamo pocetak skolske da bi nam potpisali ali je manje-wise I to bilo sredjeno. Sad je samo trebalo iskoristiti letnji raspust do kraja.
Nocima sam, u pauzama izmedju hormonima izazwanog placa, razmisljala o tome kako smo mnogo mladi, kako je swe owo prerano, pa jos se nismo iziweli I swe to. U nekim trenucima mi je bila potrebna majka. Nisam imala nikog srtarijeg sa kim bi pricala. Coina kewe je nacisto posizela kada je saznala da on nece upisati faks I d ace ona, koja je izgledala bar 15 godina mladje, postati baba za koji mesec. Wec mesec dana nije rec progoworila sa njima. Anja je swojima rekla swe ono sto joj se 18 godina gomilalo cim je dobila kljucewe od bembare. Damir je odrastao sa babom-uciteljicom za koju sam imala osecaj d ace swe pogresno shwatiti. Tako das mo Anja I ja sedele I po ceo dan se hladile wentilatorom, ispijale sokowe I pricale. Jako je bilo cudno to kako smo se promenile. Waljda nam se probudio majcinski instinkt. Od diwljih revoltiranih klinki postale su dwe izpensionisane mame koje su po ceo dan birale odecu za bebu. Ni u jednom trenutku nismo pomislili na abortus. I ako smo imale to jadno malo godina I ako je swe bilo tako cudno I ako nismo imale ni dan radnog staza mi smo se pokewile I sa onih nasih wisina pale na grane obicnog sweta. Gudre, alkohola, zurki I ludowanja wise nije bilo. Jednostawno swe je optislo u kurac. Necu slagati ako kazem da me je to malo zentalo I da to nije bilo bas onako kako sam planirala. Ja sam bila, kao I ona, osoba sa visim ambicijama. Sad se I Coa zaposlio. Imali smo kesa, Coa I ja smo bubali I polozili prwi ispit. U septembru sam saznala da nosim decaka I dewojcicu . bila sam odusewljena. To je bio moj san jos od malena. Blizanci… Teodora I Matea. Anja je nosila decaka. Zwace se Dawor. Ja sam se porodila u Nowembru. Damir je bio gori od mene. Jedwa je uspeo da sedne u kola a u bolnicu je uleteo urlajuci “ZENA MI SE PORADJA!”
Nije dugo trajalo. Za dwa sata wec sam bila gotowa. Lezala sam u bolnickoj sobi kada su mi doneli dwe malene weknice. Bili su tako slatki I mali. Damir ih je uzimao kao da su od stakla dok su mu se suze kotrljale niz lice. Posle nedelju dana silazila sam niz stepenice noseci odpusnu listu I swoje bebice kada se cuo tako poznat glas iz predvorja “ZENA MI SE PORADJA!!!”
Anja se dugo poradjala, bilo je jako bolno pa se Coa solidarisao sa njom padajuci u neswest 14 puta. Dok su oni bili u bolnici Damir I ja smo se polako nawikawali na roditeljstwo. Nakon 5 dana I oni su se wratili. Pocele su benkice, kasice, krstenja I s rodjendani. Par dana nakon Teinog I Mateinog 3 rodjendana na wrata mi je zakucala mama. Otworila sam a ona je usla I jako me zagrlila. Pocela je da place I ja sam … tako mi je nedostajao taj zagrljaj. Sad mi je swe to delowalo nekako klinacki. Seli smo u sobu I pocele da pricamo. trazila me je I jedwa nasla preko Coine kewe. Zelela je da se wratim kuci, da opet budemo na gomili… u jednom trenutku je ucutala. Na wratima od sobe je stajao Matea wukuci cebence za sobom. Seo mi je u krilo I rekao kako ne moze da spawa jel cika Aca(Coa) hrce ko motor. Poljubila sam ga u celo I rekla mud a nema weze. Mama ga je prosto gutala ocima. Imao je krupne smedje oci I male usnice na mene, a nosic, zube I kosicu na tatu. Mama me je pitala kako se zowe, koliko ima godina, da li sam se udala… ispricala sam joj celu pricu. Taman sam zaustila da kazem da Matea nije jedinac kad je bunowni Coa izaso iz sobe I rekao mi da preswucem Dawora jel se opet “ugown’o”. Mama me je pogledala zbunjeno. “ ne, Matea I Tea nisu njegowi, on I Anja imaju swog malog, ali ziwimo zajedno.”
“A ko je Tea?”-upitala je
“Ae da widis”
otworila sam wrata zamracene sobe. podigla sam roletnu I prisla krevetu de je moja cerkica spawala. E ona je wec bila preslikana ja, samo sa tamnom kosom na Damira. U dugom krewetu sedeo je Dawor, plakao I goworio kako nije hteo da se upiskli ali samo je spawao… prisla sam mu I podigla ga. Preswukla sam ga za cas dok je mama nezno milowala po licu moju usnulu princezu. Pprobudila sam ih I obukla, dala im da jedu a zatim ih upoznala sa “bakom”. Oko 19 h Anja se wratila sa posla, a odmah za njom I Damir. Saw je preblede, jadan, kad je wideo moju kewu.
“Dobro wece”-prisao je I pruzio ruku.
“Dobro weche zete…”-nasmejala se kewa.
Ubrzo je morala da ide, a Damir je insistirao da je odweze gajbi. Pozwala sam je da dodje kad hoce I da powede tatu sa sobom. Klimnula je glawom I poljubila me u cello. Prosla me je neka tiha jeza. Sledeci put je dosla sa Urosem I caletom. Mali vise nije bio mali, dosta je porastao… ma prawa muskarcina… kad smo popricali nasamo rekao mi je da se izwukao iz swih sranja sa gudrom I huliganisanjem, da sad ide u nrku hajtek skolu, ima ribu wec dinu ipo I tako… rekao mi je da su mi klinci prelepi I zahvalio mi se sto sam ga cinkala kewi za swa zranja posto ko zna sta bi bilo da je nastawio tako. Pitao me je da li cu opet snimati. Rekla sam “mozda kad klinci budu malo weci. Widecemo…” Od njega sam saznala jos I to da je Strahinja umro od pajda (stresla sam se) I jos mnogo stwari wezanih za ljude koje poznajem.Odnela sam pice u dnewnu sobu. Cale je sedeo u fotelji I igrao se sa Teom, Mateom I Daworom. Nikad ga nisam widela takwog. Bio je nasmejan, srecan I ispunjen… OD tada smo swake nedelje isli ili kod Coine kewe koja se pomirila sa cinjenicom da je baka ili kod mojih sa kojima je swe kao da se nikad nista nije desilo. Godine su prolazile a klinci su rasli. Ja sam snimila jos 7 albuma a onda sam skroz prestala. Zaradila sam dowoljno para da mogu da se izrdzawam do penzije. Proslawljali smo njihow 16 rodjendan swima u jednom danu I imala sam gomilu klinaca. Ostawili smo im stan na voljno. Kad smo dosli ujutru kuca je mirisala indenticno kao I kuca u Beloj crkwi one dawne 2008. znoj, alkohol I wutra. Krenula sam da preturam po Mateinoj I Daworowoj sobi. Ispod Mateinog kreweta sam u kutijici od parfena nasla rizle. Nastawila sam dalje da kopam ali sam se u jednom trenutku zaustawila podsecajuci samu sebe na moju kewu…zatworila sam wrata I izasla iz sobe…


THE END
DiJaNa 92**** (20 Jan 2008 u 11:32   ID: 6CD-A03)
do J..... :)))))))))))))))))
SLADJA 92 (8 Feb 2008 u 16:38   ID: 073-BEE)
GOTIVNA PESMA ZA ULICU ORTAKE
Lana (1 Mar 2008 u 9:33   ID: 068-E14)
Bad MC
..dobar ti je text, al' si se "malo" zanela sa onim orgijama...a i kraj je malo bzwz...mislim newolim te kao happy end_owe...isfurani sy......
..swe u swemu oke je...
bAd madafaka 11soma (17 Mar 2008 u 12:24   ID: 34C-B7C)
LANA:ma pusti me u qrac, weedis da sam prsla...ne mogu da werujem da te nije smorilo da chitash... ma to je kod mene uwek tako...pocnem nesto normalno da pisem, a onda me smori pa skenjam celu stwar... a sto se tiche orgije, dosla mi neka trenutna erotsko-hardkor inspiracija pa sam ispucala to..paf-paf...a kraj je definitiwno sranje, samo sto nisam znala kako da zawrsim... hwala u swakom slucaju...al owo nije bilo za sire trziste wec samo mesto de je ortak mogo da skine moju pricu...kiss :D
Rexona 93 fu (22 Apr 2008 u 11:27   ID: 82E-481)
Pesma je do jaja, ali mi se josh vishe svidja pricha od Bad MC-a,swaka chast,nemam rechi...Respect
Shock_032 (3 May 2008 u 20:39   ID: 1FD-553)
hey bad madafaka....jbg nisam mogao ti se javim dok sam bio u bg-u...bash sam bio zauzet oko nekih stvari,pa sledeci put kad dodjem vidjamo se 100% :***


"da ja sam taj shto ga spominjesh u tekstu,pijan,naduvan i od murije u bekstvu"
"ko?shta? thc sine,familija cela donosi malo shirine "

respeKtA za thc....
badNGcrew (15 May 2008 u 2:59   ID: DAB-556)
bio si u bgu a nisi mi jawio...peder usrani...zlolz...

rexona: fala sine...

kiss from crew to crew....
_TerHej_do_koske_ (28 Sep 2008 u 10:43   ID: 67C-99E)
thc najgori pozeri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_TerHej_do_koske_ (28 Sep 2008 u 15:40   ID: 67C-99E)
i sabani!!
Ashley (8 Dec 2008 u 14:45   ID: 81F-A6B)
do jaja pesma Sitni kriminal.......ma ok su...weliki poljubac za Enda.....
TARGET ZR (15 Dec 2008 u 10:01   ID: E99-587)
_TerHej_do_koske_>>>>>>>>>>>
;>>>>>>BRETE TI SI 0. THC OTKIDA SVE,A TI POKRI SE USIMA. DUVAJ IM MI KURCINU...........>>>>>>>>URBA JE CAR PPOOOOZZZZZZ!!!!!
Ashley (14 Jan 2009 u 9:56   ID: 69A-00B)
THCela familija.....BRUKA....
DIGNITE RUKE SVA DO NEBA ZA ULICU,ORTAKE JER TAKO TREBA......
SVAKA CAST.......ZOP
Ashley (14 Jan 2009 u 9:56   ID: 69A-00B)
THCela familija.....BRUKA....
DIGNITE RUKE SVE DO NEBA ZA ULICU,ORTAKE JER TAKO TREBA......
SVAKA CAST.......ZOP

Upišite mišljenje Vrh stranice | Prethodna : Sledeća
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


1 + 1 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o ovom izvođaču, a ne o politici, religiji...