Bo - Komentari o izvođaču Upišite mišljenje

Caplja (2 Apr 2006 u 18:53   ID: E0D-CAC)
...pa...ko su Bo? Mislim, dajte mogli ste da date neko realnije ime kao naprimer Trotinet ili fotoaparat ili...bo. hehehehehehe
sword (16 Apr 2006 u 7:01   ID: 694-ADB)
(Bojana Bulatović - vokal, akustična gitara) je naš jedini kantautor koji se drznuo da uđe u vode neočekivanog i uzbudljivog spoja akustike i elektronike.
BO - je bend koji čine beogradska kantautorka Bojana Bulatović (gitara i vokal), CD Ministar (Lupovi), uz gostovanje Crnog Zuba na miksu i solo gitari. Na svom debi albumu "Mene treba ovaj grad, baš ovakvu kakva sam sad", koji se pojavio 2003. za etiketu Mojo Beat, Bo svoj izgrađeni akustičarski pristup na tragu Džoni Mičel, Peti Smit i Nila Janga kombinuje sa savremenim elektronskim dens ritmovima. Pored Koje, koji se pojavljuje kao aranžer i producent, na albumu gostuju i Kele iz Discipline kičme, Anton iz Partibrejkersa, Banana iz Električnog orgazma i drugi. Ploča je dobro prihvaćena od medija i publike na koncertnim promocijama širom zemlje i regiona, kao i na gostovanjima benda ispred grupe Partibrejkers.

Upišite mišljenje Vrh stranice
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


1 + 1 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o ovom izvođaču, a ne o politici, religiji...