Termiti - Komentari o izvođaču Upišite mišljenje

JEBI VETER (31 May 2002 u 15:41   ID: EBE-AE4)
ODLIČNO JEDAN NAJBOLJIH NOVOG VALA
Svrieska (16 Jun 2003 u 15:24   ID: 529-5A0)
i´ld be grateful if somebody could send me more lyrics of termiti or tall me where to find it.
reeeeedukcija redukcija lalalilalialalala
while it happens i sing the songs my way
pankerica (11 Oct 2003 u 7:37   ID: 474-3CD)
genijalan bend.vjeran pas je jedna od boljih pjesama šta sam ju čula.svaka im čast!
janez (3 Jan 2005 u 9:26   ID: 17C-203)
...da Nikola Tesla zna u grobu bi se prevrtao...
Skylab je ludilo. Zilet i secem wene na termite.
ivan UP YOUrs (28 Jun 2005 u 10:21   ID: BC8-DE6)
Janey lizi ga a da dodjes da ti malo ja isecem vene

Termiti jebu kevu
Punkerica 666 (2 Nov 2006 u 18:41   ID: 260-EB8)
Najlegendarniji punk bend ikada!!
Žao mi je jedino što je Mrle u LET-u 3 malo "omekšao"!!
Mrle, tvoja duša je žešća i punkerskija nego što je ti predstavljaš!
Termit 4ever, a najbolja stvar je "Vjeran pas"!!!
RI_PUNK (15 Oct 2007 u 7:13   ID: 6F8-386)
Svrieska link je you should look there http://www.punk-lektira.tk/ then click Bendovi then click on the city Rijeka then click on Termiti and ther you would find everithiong about this band.

Šteta što su Termiti kratko trajali.... :(
SPALJENA PANKEREICA (12 Aug 2008 u 20:59   ID: 7C5-1DE)
LEGENDE!!!VIVA LE MRLE!!!
Depresija (11 Dec 2008 u 5:07   ID: 75D-FDF)
E to je bila fenomenalna ekipa, sjećam se kad smo se "pržili" non-stop dole na škveru kod 3. Maja.
Samo je šteta što je stari Fredi skočio sa zgrade, on je živio u Lovranu kod staraca pa smo vikendima išli kod njega
na žlahtinu i srdele, poslije smo tripali po Opatiji i krali gaće stranim gošćama haha.
Znali smo se i lomit kod Šaje pankera, on je imao jednu prelijepu palmu u vrtu, ludi Kanidža iz Rovinja se zdrko i posrao ispod te palme za vrijeme jedne fešte, drugi dan je palma samo pala dolje ko pijana, Šajina nona mu još i dan danas nije oprostila.
Ipak, u najljepšem sjećanju mi je ostao onaj posjet Lorencovoj sestri Lauri u Pulu kad je pala redaljka u Šijanskoj Šumi.
Ak netko od stare bagre ovo vidi, ja sam još uvijek svaki dan dole kod škvera i još uvijek živim kod none na Kantridi pa navratite ili
me nazovite.
Gusjenica (11 Dec 2008 u 15:43   ID: AE1-3D0)
Ej čovječe pa ne mogu vjerovat da si još živ, pričali su po Korzu da si u Fužinama pao sa žičare u provaliju.
Od stare škvadre ti više nema nikog, Kanidža je otvorio pizzeriju u Firenzi a Brenda radi u onoj ribarnici
tamo di smo se pucali tuta forza, Šajo je u vrt umjesto one palme dao stavit onu prepariranu hobotnicu sa divovskim sisama koju
smo upecali dole kod Krčkog mosta.
E nećeš vjerovat koga sam sreo na Trsatu, Rebeku prije neki dan, sjećaš se nje, ona mala što je imala kurac.
Ajde drago mi je da si još na Kantridi, javi se za neki amfetamino ili gljivu.
Živko (12 Dec 2008 u 3:56   ID: 277-DF1)
JAOOO PA NE MOGU DA VERUJEM, DEPRESIJA JE JOŠ ŽIV. SEĆAŠ SE MENE ŽIVKA PAŠTETE, JA SAM ODRASTO U RIJECI SA VAMA ĆALE JE BIO NEKO VOJNO LICE PA SMO MORALI DA GIBAMO 90. OTADA NISAM BIO TAMO, BAŠ BIH VOLIO DA SE VRATIM. KAD SE SETIM KANIDŽE, ŠAJE, DEPRESIJE, LORENCA, KANISTRA, ĐURE BOSANCA, VILIJA, POKOJNOG EDIJA MAPETA, GUZICE I OVIH IZ KOSTRENE ...JOJ KAKVA SMO EKIPA BILI BRATE, SETI SE KAD SMO SLAVILI TVOJ 18. KOD MENE NA KRIMEJI U MOJOJ KUĆI ( USPUT ŠTA JE SADA SA TOM KUĆOM), PA KAD JE LORENCOVA LUDA BABA ŠTA JE ŽIVELA U BLIZINI ONAKO POSPANA UPALA I REKLA DA JOJ NATOČIMO MALO RAKIJE...A MI U SMEH. PA KAD SMO JEBAVALI ONU NARKOMANKU LESNICU TAMO NA ZAMETU PA SE USRALI DA BISMO MOGLI SIDU DA DOBIJEMO. SETI SE ONOG PAPKA EDIJA RAUHARA ŠTA JE POSLE KO OSNOVO ARMADU, JAO TAJ SE SIGURNO SEĆA RIJEČKIH PANKERA.
JA TI DANAS ŽIVIM U NOVOM SADU, TREZAN SAM VEĆ 8 GODINA, TU I TAMO SE UGAZIM DROGOM ALI RETKO, NEMAM PARA BRATE. BAŠ BI HTEO DA SE VRATIM U RIJEKU MALO DA VIDIM ŠTA IMA, BIĆE 18 GODINA DA ME NEMA TAMO.
POZDRAV OD ŽIVKIJA.
Depresija (12 Dec 2008 u 3:58   ID: 75D-FDF)
Ej legendo, ko bi rekao da si se ti sredio, sjećam se one badnje večeri kad su ti tamo pokraj Riječke banke "tripice" pale u fontanu a ti si se bacio za njima ko Miloš Milošević u najboljim danima, tu noć si završio na hitnoj zbog svih onih silnih ozeblina i promrzlina, pa čovječe, jezik ti se zalijepio za peraju od one sirene na fontani, morali su ti ga iščupat na silu, nakon što su tebe odveli na hitnu, mali Boško je pokupio "tripice" al su ga poslije napali oni štemeri iz Orijenta na Krimeji pa je spušio sve.
Pričalo se po Rijeci da su te našli u bolnici u wc-u da si si htio kuhano vino ušpricat na Staru Godinu, kad si izašao iz ludnice uopće?
E a znaš kog sam ja vidio ovo ljeto na danima piva u Buzetu, spaljenog Flavija, sjećam se da se on znao ić drogirat gore na Učku.
A šta je s Damirom? Čujem da ima sad neki band i da je popularan?
Depresija (12 Dec 2008 u 4:17   ID: 75D-FDF)
Ej Pašteta care pa ne vjerujem, ti si se prvi penjao tamo na Kantridi po stijenama, Đuro Bosanac je otvorio noćni klub i voćarnu dole u Medulinu, Ediju sam bio na grobu neki dan, al šteta što su maknuli sve šprice sa spomenika.
Kanidža se javio, kaže da peče i one čarobne pizze tamo u pizzeriji, da gljive nabavlja iz Toskane.
A Vili i Lorenco ti nisu živi više, Vili se zaključao gore na Hreljinu u svoj podrum i umro od cuge i tuge a Lorenco je poginuo na fronti.
Zamet je uvijek bio špica, tamo smo drpali rukometašice poslije treninga u onom grmlju.
Al čekaj, jel se ti sjećaš Šijanske šume i one redaljke?
Pa Đuro Bosanac je to isto ljeto odgrizao uho onom pederu Bendžiju iz Barbarige.
Živko (12 Dec 2008 u 5:39   ID: 277-DF1)
Pa već sam zaboravio na sve ove događaje isuse kad se setim fontane i tripica jao, u ludari sam bio od juna 89. sve do proleća 90., posle leta smo otišli za Novi Sad. Ne seri da je Vili mrtav to dete mi je bilo mnogo drago uvek, sećam se da se mnogo ložio na Bad Brainse. Kako se ne bi sećao Šijanske šume brate pa tamo sam prvi puta jebo u dupe. Laura jaooo šta je sa njom?
A Kanidža šta je sa njim, jel još nosi onu pedersku plavu kosu dugu, seti se kad smo mu pevali - Kaniđža oće da bude metalac ali ostati će fizikalac...sećaš se da je bio picmajstor gore na Podvežici kod onog pedera Karla Strozzija kojem se Đuro usro u pisoar? A vidim da je uspeo peče pice u Firenci, neka neka. Kako Đuro može da otvara bilo šta pa on je mnogo lud, sećam se kad je davio onog hipika Đimija telefon žicom na onom tulumu u Novom. Kako on uopšte uspeva da se kontoliše tamo na poslu?
Izgleda brate da su svi nešto uspeli osim nas dvojice (mislim na ove preživele)
Lorenco poginuo pa šta je išo u rat sigurno je bio mobilizovan. A jebi ga. Sećaš se mog najstarijeg brata Nenada i on je poginuo negde u Bosni 93. isto ga mobilizovali.
Flavio, mnogo mi poznato zvuči, dali je to onaj momak s Kantride šta se odselio na neko vreme kod cure na Krk pa ga je izbacila kad je hteo da joj kara kevu?
Ma ne mogu da probijem pola svog života brate ne sećam se mnogo stvari ali Riječke dane iz 70-ih i 80-ih nikada neću da zaboravim
KANISTAR (METALAC) (12 Dec 2008 u 7:20   ID: 75D-FDF)
Ej Žile evo Kanistar se javlja, Sreo sam Depresiju jučer ispred Palacha pa mi je reko da si se javio, ej baš mi je drago, neke slike mi naviru, znaš ono kad ti cijeli život prođe pred očima, jel se sjećaš Carcassa u Puli kad se mali Šveps htio bacit s vrha Arene, ili ti tad nisi bio? Sori al ne mogu to sve povezat, znam da si bio na Satanu i da smo tad bacali one riblje iznutrice i krv po ljudima tamo na Žabici.
Al ja ti nisam prestao pit, jučer sam baš bio bio je neki black metal u Palachu i popili smo službeno cijelu vinariju, prodavačica je morala zapečatit vrata i zatvorit.
Bio sam na nekim odvikavanjima par puta, čak i u komuni na Šolti, zadnji put sam se skoro skinuo kad su me poslali gore u Zagreb u bolnicu Vrapče kod Sakomana, al jebiga, čuo sam slučajno Kreator na radiju i sve mi se vratilo, iskočio sam kroz prozor i završio u nekoj rupi kod Podsuseda, žena je morala naručivat cugu još dodatno, onda sam se vratio u Fiume i nastavio režim.
A Vilija mi je stvarno žao, znaš da smo se nalazili u nekim bandovima, on panker a ja trešer, Accused i Cryptic Slaughter recimo.
Ja ti još uvijek pičim po trešu i bez kanistera ne izlazim van, radim ti u tvornici turbina i dobro je jer mogu pit jer sam stalno noćna.
Ma joj kolko se toga izdešavalo? A ti? Koje brzine trošiš? Koja cuga je u igri?
E da, 3 dana prije "Oluje" sam napumpao Božicu i rodila je i sve al ja sam joj oteo dijete iz ruke i bacio ga u Mrtvi Kanal haha, za to sam odležao na psihijatriji koju godinu, poslije je bilo neuračunljiv i šarene loptice haha.
Ma nisam bio kriv, sad je sve ok, imam jednu malu s Krimeje, radi u pekari, Milisava, kaže da te zna, da si ju karao na koncertu Daleke Obale na Kantridi.
Od stare ekipe nije ostao niko, još samo pržimo ja i Sergio iz Mošćeničke Drage, on ima tamo plantažu zelenila pa znamo kod njega vrtit Sabate vikendima i uživat među zelenilom.
Sad smo bili nedavno u Cremoni na Napalm Deathu i tako.
A zamisli, bio je i Kanidža haha, isfurao se i došao u onom jeans prsluku punom prišivnica, imao je metke okolo i neke zakovice.
Ma ajde drago mi je? A LSD? Kad si tripao zadnji put, malo ti se prekidam....konfuzija me prži.
Živko (12 Dec 2008 u 7:51   ID: 277-DF1)
Pa de si druže Kanistre, eto mene slučajno sam pročito ove komentare od Depresije nisam mogao da verujem. Ma napisao sam sve živim u Novom Sadu i tako mnogo mi je dosadno ovde hteo bi za Novu godinu da dođem u Rijeku malo? A, šta kažeš? Pa ćemo da popijemo u ime starih dana makar ne pijem već dugo. Ne sećam se ko je Božica, jebo sam ja sve i svašta čudo da nisam dobio koleru brate a ne sidu. Znam Sergia, on je mlađi momak iz generacije pokojnog Vilija, Simbola, Šarana , bilo je mnogo tih mlađih al se ne sećam svih. Nisam bio na Carcassu kolko ja znam. Otišo sam brate na Exit ovo leto bio je Slapshot tamo i gomila nabijenih klinaca nije mi se svidelo.
SKINS ŠIJANA (12 Dec 2008 u 15:25   ID: 9EE-8C9)
Ajde dođite sada u Šijansku šumu ako smijete, pederčine jebene ! ZA Thompsona u Areni !
"La Canzone del Quarnaro" (8 Jan 2009 u 8:08   ID: E65-342)
"Siamo Trenta Su Tre Gusci, Su Tre Tavole di Ponte:
Secco Fegato, Cuor Duro, Cuoia Dure, Dura Fronte,
Mani, Macchine, Armi Pronte, E La Morte A Paro A Paro.
Eja, Carne del Carnaro! Eja Eja Alalà!
Con Un'Ostia Tricolore Ognun S'è Comunicato,
Come Piaga Incrudelita Coce Il Rosso Nel Costato,
Ed Il Verde Disperato Rinforzisce Il Fiele Amaro.
Eja, Sale del Carnaro! Eja Eja Alalà!
Ecco L'Isole di Sasso Che L'Ulivo Fa d'Argento,
Ecco L'Irte Groppe, Gli Ossi delle Schiene, Sottovento.
Dolce E' Ogni Albero Stento, Ogni Sasso Arido E' Caro.
Eja, Patria del Carnaro! Eja Eja Alalà!
Il Lentisco, Il Lauro, Il Mirto Fanno Incenso Alla Levrera
Monta Su Per I Valloni La Fumea di Primavera,
Copre Tutta La Costiera, Senza Luna E Senza Faro.
Eja, Patria del Carnaro! Eja Eja Alalà!

Siamo Trenta d'Una Sorte,
E Trentuno Con La Morte.
Eja, L'Ultima Alalà!
Eja Eja Alalà! Eja Eja Alalà! Eja Eja Alalà!

Il Profumo dell'Italia E' Tra Unie E Promontore,
Da Lussin, Da Val d'Augusto Vien L'Odor di Roma Al Cuore,
Improvviso Nasce Un Fiore Su Dal Bronzo E Dall'Acciaro.
Eja, Patria del Carnaro! Eja Eja Alalà!
Fiume Fa Le Luminarie Nunziali. In Tutto L'Arco
Della Notte Fuochi E Stelle. Sul Suo Scoglio Erto E' San Marco,
E Da Ostro Segna Il Varco Alla Prua Che Vede Chiaro
Eja, Sbarre del Carnaro! Eja Eja Alalà!
Da Lussin Alla Merlera, Da Calluda Ad Abazia,
Per Il Largo E Per Il Lungo Torneremo In Signoria
D'Istria, Fiume, di Dalmazia, di Ragusa, Zara E Pola
Carne E Sangue dell'Italia! Eja Eja Alalà!

Dove Son Gli Impiccatori degli Eroi Che Non Scordiamo?
Dove Son Gli Infoibatori della Nostra Gente Sola?
Ruggirà Per Noi Il Leone, Di Là Raglio di Somaro.
Eja, Carne del Carnaro! Eja Eja Alalà!"

Siamo Trenta d'Una Sorte,
E Trentuno Con La Morte.
Eja, L'Ultima Alalà!
Eja Eja Alalà! Eja Eja Alalà! Eja Eja Alalà!
ARMADA (13 Jan 2009 u 14:09   ID: F72-B42)
Ko je ovaj taljan jebem mu nonu!
Pietro Orlandi "Fiumani" (14 Jan 2009 u 16:25   ID: 885-998)
Jebali smo ti mi nonu 1921 !!!!! Ritorneremo Fiume in Italia !!!! Volemo Tornar !!!!
Fiat Ritmo (8 Feb 2009 u 0:30   ID: 266-212)
A onore dal cento milla morti ed infoibati Italiani in Istria, Fiume e Dalmazia. Grazie per Franco Poretti da Pola (nostro comandante) e per Giulio Strazzabosco un grande fascista in Val Bandona, Portizzo chi e a mio amico dal prossimi venti anni !!!!
CRAOTIAN NATIONAL REVOLUTIONAR (7 Mar 2009 u 12:27   ID: 298-6D5)
FUCK THE DAGOES
PARTITA DI LIBERAZIONE ISTRIA; QUARNARO E DALMAZIA (10 Mar 2009 u 7:36   ID: 9B4-1EA)
Istria e terra Italiana !!!!!!! W DUCE !!!!
tenente Roberto Palladini (11 Mar 2009 u 18:10   ID: F9A-043)
ARMI PRONTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUOCO !!!!!!!!!!!!! FUOCO !!!!!!!!!!!!!! PER IL NOSTRO DUCE E PER LA NOSTRA PATRIA ITALIA!!!!!!!! ISTRIA E ITALIANA !!!!!! FOTTERE I SLAVI !!!!!!! MERDA CROAZIA E SLOVENIA !!!!!!!
SLOVAK NATIONALIST (21 Mar 2009 u 6:23   ID: E6A-B10)
GREETINGS TO OUR ITALIAN COMRADES!!!!!!KAMERATI NA STRAŽ!!!!!!!!!!!!!
Paolo Riccardi (21 Mar 2009 u 8:39   ID: 297-FB9)
Culo rotto Iugoslavo, Istria e nostra. Grazie camerati Slovacci, Viva Giuseppe Tiso !!!!
SLOVAK NATIONALIST (23 Mar 2009 u 14:46   ID: C69-234)
Thanks alot my kamerat,i understand completely your hate aginst the yugoslavs!!we have a lot of problems with hungarian scum and czech scum who exploit our land for 80 years during the czech occupatiuon of slovakia!we have our land for the first time in 1939-1945 period!and i m proud of it!!!!!!my grandfather was in HLINKA GUARD!and he kiiled many jews,hungarians,czehs and commie bastards too!we have now our land in our hands,and when we came again to power in slovakia like in 1939 we will kill all gypsies and hungarians!!!!!!!long live slovkai long live SLOVAKIAN-ITALIAN FRIENDSHIP!!!!!!LONG LIVE FASCISM!!!!!!!!!!!!!!HLINKA JE NAS VODJEC
Viorel Petrescu "IRON GUARD" (25 Mar 2009 u 18:43   ID: 122-DF1)
Grazie camerato italiano. Scusare , perche io non parla italiano bene. Nostre 3. e 4. armate della fronta russa con generale Lascora, e tuoa 8. armata italiana, sono forze alleate contro il nemico russo, attacono insieme e vinto la battaglia di Odessa, Sevastopolle e fiume Don e il Bug. Grazie soldati Italiani !!!!! Fratell Romani !!! Dacia e Italia - Impero Romano contro maledetti slavi. Salute a tutti morti soldati Romani e Italiani durra Seconda Guerra Mondiale. Greetings also to the Slovak friends, we both know why. Kill the Hungarian scum !!!!!!!!
Paolo Riccardi (27 Mar 2009 u 5:38   ID: 89C-7F8)
Buongiorno tutti camerati. Tu scritto per le nostre forze armate come nostro ARMIR e tuoe 3 e 4 armate sulla fronta russa. Nostro comandante sono Messe e Gariboldi, Questi uomini sono l'eroi d'italia. Grazie per forze allete Romane e per generale Lascar !!! I hate hungarians also, but i like their pussies, you also know why! They are cheap sluts !!!
STEPAN BANDERA (5 Apr 2009 u 11:41   ID: AE1-125)
Hi Guys i am a Ukrainian nationalist
and i also hate hungarian pigs,but there is a one nation i hate more than i hate hungarian swines(but i like to fuck hungarian luts pussy is pussy)the fucking polaks man,i ma born in the states but my grandfather were in UPA-OUN,and he tell me fascinating stories,how they kill that fucking polaks in volhynia!!!!!!!!!the fucking polaks threathed us like cunts for 300 years man,now is our turn!!!!REVENGE!!!!THE ONLY GOOG POLAK IS A DEAD ONE!!!!!SLAVA UKRAINI!!!!!!!!!
Hans Juncker (8 Apr 2009 u 13:57   ID: 8B5-972)
Yes man, I totally agree with you, My grandfather was born in Danzig, (today Gdinia - Poland), and he escaped from communist and bolshevik terror under Polaks and URSS Red Army. I know that you were our allies during World War Two, and you did great job with us to eliminate that polish scum !!!! SIEG HEIL !!!!!! PRUSSIAN HONOUR !!!!!
Sava Kikinda (10 Apr 2009 u 2:45   ID: 1C3-9C1)
Ja sam bre živeo u Puli sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka i znam da je gore pominjani Franco Poretti največa pizdurina i pandurska drukara.Ove priče da nemože da podnese pritisak od strane JNA i ovaj kvazi fašizam su samo udbaška krinka.Nisi bre mogao u Trst da odeš po farmerke a da te ta pizdurina ne odruka.Đubre je sedelo ispred kina Zagreb i gledalo ko ide u novim farmerkama i nedajbože ko ima Darwill sat.Ja sam jednom morao da gulim a kupio sam nove Varteks farmerke ali je poretti uverio UDBu da sam švercovao dotične farmerke u paketu sa šuškavci.Drukanje je njemu brate bilo i pod a i pod b i pod c!
Giancarlo D'Agostino (17 Apr 2009 u 8:39   ID: 870-1A8)
Odgovoriti ću ti Sava na srpsko-hrvatskom, zbog toga šta sam živio i rođen u Istria za vreme Jugoslavenska okupacija i dobro znam mog prijatelja Franca išli smo u osnovna i srednja škola zajedno. 1984 godina ja sam otišao da živim u Trst, a zatim u Vincenzu 1991 godina. Franco je bio najveći squadrista kojeg sam upoznao i obožavatelj lika i dela dragog nam D'Annunzia, i nikad nije bio dobar sa Jugoslavenske vlasti i država, a tebe sava takođe dobro znam i znam da smo ti ja i Franco pojebali devojku (Anja se zvala mislim) s kojom si hodao tada u Puli i to više puta, vrištala je kao kujica kad je osjetila Talijanski kurac u sebi. Stoga nemoj da tu širiš laži o našem heroju, bolje ćuti i priznaj da si za kurac !!!!
Giancarlo D'Agostino (17 Apr 2009 u 8:40   ID: 870-1A8)
Odgovoriti ću ti Sava na srpsko-hrvatskom, zbog toga šta sam živio i rođen u Istria za vreme Jugoslavenska okupacija i dobro znam mog prijatelja Franca išli smo u osnovna i srednja škola zajedno. 1984 godina ja sam otišao da živim u Trst, a zatim u Vincenzu 1991 godina. Franco je bio najveći squadrista kojeg sam upoznao i obožavatelj lika i dela dragog nam D'Annunzia, i nikad nije bio dobar sa Jugoslavenske vlasti i država, a tebe sava takođe dobro znam i znam da smo ti ja i Franco pojebali devojku (Anja se zvala mislim) s kojom si hodao tada u Puli i to više puta, vrištala je kao kujica kad je osjetila Talijanski kurac u sebi. Stoga nemoj da tu širiš laži o našem heroju, bolje ćuti i priznaj da si za kurac !!!!
Sava Kikinda (30 Apr 2009 u 7:00   ID: CD0-99F)
Ti jednino šta umeš da pričaš je hrvatski, makar vidim da ti i to neide baš bogznašta.Fala Bogu živeo sam u Hrvatskoj dve decenije pa razumem šta pričaš.Vidim da nemaš pojma o čemu pričaš.Ti bre nisi nikad živeo u Puli jer da si živeo znao bi da su Franca Porettia njegovi drugari (a i ja jer sam i ja bio dugo sa njim dobar ili topli drugar da me bolje razumeš) zvali Franco Fojba zbog toga šta je mogao da primi cantimetara koliko i istarska jama okupatora.A pošto sam uvek imao drugare,a nikada devojku, ovo šta pričaš gore je bukvalna neistina.Naravno, priznajem da sam za kurac.Ako si još u kontaktu sa Fojbom moleo bi da mi se javi da se dogovorimo da on i ti dodjete kod mene u Kikindu pa čemo malo da đuskamo po gradu.Spavanje vam je obezbeđeno!
Franco Poretti (30 Apr 2009 u 15:13   ID: E78-135)
Man sei un pazzo. Dire che io sono un gay diritti è vero che avete prostituirao per l'eroina e se si ha un grande italiano cazzo nel tuo culo con il suo cantiere Uljanik, il problema è che oggi ricevono meno cazzo serbo ogni giorno in Kikinda, non mi intrecciano in esso.
Sava Kikinda (1 May 2009 u 10:36   ID: 2B7-865)
Evo bre, ovaj ne ume ni italijanski da priča.Ili si prošvikao pa mečeš penis u magarca
Giancarlo D'Agostino (2 May 2009 u 9:37   ID: B16-CE9)
Neuki čoveče magarac se na italijanskom kaže: asino, a ja bre neznam gde si ti pročitao tu reč. Mora da ti želiš da ga metneš magarcu u dupe ili možda želiš da ga magarac metne tebi u dupe Savo !!!!!!
Sava Kikinda (19 May 2009 u 3:28   ID: ABE-140)
Ajde Džankarlo šta možeš još da sereš nakon šta smo se Franco i ja sa tobom igrali voza na šijanskoj tvrđavi osamdesetsedme?
Giancarlo D'Agostino (26 May 2009 u 12:38   ID: 140-AD0)
Ima da te ja i Franco likvidišemo u šijanskoj šumi ! Decima flottiglia MAS !!!!!!!!!!

Upišite mišljenje Vrh stranice | Prethodna : Sledeća
Vaše ime:
i šifra, ako ste član:


1 + 1 = ?   (odgovor upišite slovima)
Ovo nije forum. Zanima nas vaše mišljenje o ovom izvođaču, a ne o politici, religiji...