Poslednja Igra Leptira - Biografija

Grupu Poslednja Igra Leptira osnovao je Nenad Redulović početkom 1980 godine. Posle pobede na Paliluskoj Olimpijadi Kulture 1981 godine popularnost grupe je počela da raste i formirana je stalna postava grupe u kojoj su pored Neše bili: Draško Janković (gitara), Zorica Đermanov (vokali), Olivera Perić (violina), Sašo Bogojevski (bas), Dragan Todorović (bubnjevi), Dušan Hristić (klavijature) i Dragomir Bulić (sax). Debi album "Napokon ploča" objavili su za RTV Ljubljana 11 Oktobra 1982 godine u produkciji Ljubomira Ninkovića. Sa albuma bih pored mega hitova "Nataša" i "Vrati se" izdvojio pesme "Dolazim za 7,9,13... minuta" i "Svemirksa bajka".
Početkom 1983 godine grupu su napustili Dragomir Bulić i Dušan Hristić a grupi se pridružio klavijaturista Slobodan Mitić. 19 Septembra 1983 godine za RTV Ljubljana objavili su svoj drugi album "Ponovo ploča & druge priče" u produkciji Đorđeta Petrovića (koji je ujedno snimio i miksovao album u Beogradskom studiju Akvarijus) i svih članova grupe. Muziku i tektove napisao je Neša Radulović osim pesme "Otići ću" za koju je muziku uradio Miodrag Božidarević. Sve aranžmane osim pesama "Sličuge" i "Dvadeset i dve" koje su uradili članovi grupe napisao je Dragomir Miki Stanojević. Na albumu su svirali: Ivica Švager (sax), Slavko Mitrović Cale (harmonika u pesmi "Kiks Mix") i Miodrag Božidarević (gitare u pesmama "Otići ću" i "Dvadeset dve"). Sa albuma bih pored hita "Sličuge" izdvojio pesme "Kiks mix" i "Nisam ti rekao".
Krajem 1984 godine grupu su napustile Olivera Perić i Zorica Đermanov i posle Nešinog povratka sa odsluženja vojnog roka počela je saradnja sa Zagrebačkom pevačicom Lidijom Asamović sa kojom su 17 Septembra 1985 godine za PGP RTB objavili svoj treći albim "Opet ploča-Srce od meda" u produkciji Rajka Dujmića koji je ujedno napisao kompeltane aranžmane za album. Album je snimljen u studiju V PGP RTB-a. Tekstove i muziku uradio je Neša Radulović osim pesme "Dečko, ajde oladi"za koju su muziku zajedno uradili Neša i Sašo Bogojevski. Na albumu su pomogli i svirali: Bora Đorđević, Miodrag Božidarević (gitara), Josip Boček (bas), Vladimir Janković Jett (bas) i Ljuba Ninkovic (gitara u pesmi "Mozak"). Sa albuma bih pored mega hita "Dečko, ajde oladi" izdvojio pesme "Nastasja", "Vino" i "Srce od meda".
Četvrti album "Grudi moje Balkanske" objavili su 8 Oktobra 1986 godine za PGP RTB u produkciji Duška Mandića i Rajka Dujmića koji je ujedno napisao i sve aranžmane osim pesme "The third man theme (Trodupli čovek)" koju je uradio Neša. Muziku i tekstove napisalu su Neša Radulović i Dragomir Miki Stanojević. Specijalni ženski vokal kao gost na albumu bila je Nataša Gaćeša. Sa albuma bih pored hitova "Grudi moje Balkanske" i "Umiru jeleni" izdvojio pesme "Taxi" i "Nemoj da me nerviraš". Pesma "Grudi moje Balkanske" je ubrzo postala number one hit i 25 Novembra PGP RTB je objavio dva singla Grudi moje Balkanske. Na prvom B strana pesma "Nagazi me" a na drugom B strana "Umiru jeleni".
Peti po redu album "Zajedno smo piškili u pesku" objavili su 8 Decembra 1987 godine za PGP RTB u produkciji Kornelija Bate Kovača. Album je dobio ime po pesmi koju je napisao Bora Đorđević. Album je snimio i miksovao Đorđe Petrović u studiju 5 PGP RTB-a. Muziku, tekstove i aranžmane uradili su Nenad Radulović i Dragomir Stanojević osim pesama "Tibet" i "Ruska čokolada" za koje je aranžmane napisao Kornelije Kovač. Na albumu su pevale: Jelica Sretenović (vokal u pesmi "Ruska čokolada") i Aleksandra Kovač (vokal u pesmi "Ljubim te"). Sa abuma bih pored pesama "Ruska čokolada" i "Zajedno smo piškili u pesku" izdvojio pesme "Tibet" i "Kurs za šmekere".
1989 godine grupa je prestala sa radom i Neša Radulović objavio je solo album "Niko nema što piton imade". Svoj drugi album "Modra bajka" nije ispeo da završi jer je preminuo 12 Februara 1990 godine od duge i neizlečive bolesti. ITMM 1997 godine objavio je kompilaciju "Modra bajka-Best of" na kojoj se našla neobjavljena pesma "Modra bajka".

Poklon pesme "Vrati se" sa prvog, "Nana" sa drugog albuma, "Taxi" sa četvrtog albuma, "Kurs za šmekere" sa petog albuma, "Modra bajka (Sanja zna)" neobjavljena pesma sa kompilacije i kompletan treći album Opet ploča-Srce od meda